Νέος φοιτητής; Νέα αρχή με όλα τα απαραίτητα!

Νέος φοιτητής; Νέα αρχή με όλα τα απαραίτητα!

Αρχικά καλωσήρθες στην νέα σου ζωή! Είναι τέλεια και θα τη λατρέψεις. Εμείς είμαστε πάντα εδώ για να κάνουμε την προσαρμογή λίγο πιο εύκολη. Γιατί μόνο το public.gr έχει τη λύση για ό, τι χρειαστείς για να εξοπλίσεις το νέο σου σπίτι. Ναι, είναι 2020 και επιτέλους δε χρειάζεται να τρέχεις από το ένα μέρος στο άλλο για να συγκεντρώσεις όλα αυτά που χρειάζεσαι. Τα βρήκαμε όλα στο public.gr και σου προτείνουμε τα καλύτερα.

aka
Αρχικά, σκέφτεσαι μήπως το φαγητό; Κι εμείς. Και είμαστε εδώ για να δώσουμε έμπνευση και εργαλεία στον μικρό σεφ που βρίσκεται μέσα σου, ώστε να μη ζεις μόνο από το ντελίβερι. Μικροί βοηθοί όπως ένα ηλεκτρικό φουρνάκι και ένας πολυκόφτης είναι απαραίτητοι για να βγεις ασπροπρόσωπος και -κακά τα ψέματα- πιο υγιής τη χρονιά που έρχεται. Αν, επίσης, σου αρέσει να μαζεύεις φίλους στο σπίτι για φαγητό και επιτραπέζια μην ξεχάσεις να προμηθευτείς ένα άνετο τραπέζι, έξτρα πιάτα και ποτήρια και κάνα δυο βιβλία μαγειρικής για να τους καταπλήξεις με τις μαγειρικές σου δυνατότητες!

Σίγουρα νούμερο 1 στην καθημερινότητά σου φέτος είναι η διασκέδαση, το αξίζεις άλλωστε μετά από μια τόσο κουραστική χρονιά. Αλλά μην ξεχνάς ότι νούμερο… 2 έρχεται το διάβασμα. Και αν δεν είσαι έτοιμος ακόμα για αυτό, είμαστε εμείς. Με ένα νέο γραφείο σε σούπερ τιμή, μια νέα εργονομική καρέκλα γραφείου και έναν νέο σταθερό υπολογιστή όπως το Desktop Lenovo V55t Tower (ιδανικό και για τις εργασίες και για τα αγαπημένα σου games), η όρεξη για διάβασμα θα έρθει από μόνη της.

Και φτάσαμε στο κομμάτι της ξεκούρασης! Στο public.gr θα βρεις όλα όσα θα χρειαστείς και για το νέο σου υπνοδωμάτιο. Τι θα χρειαστείς ακριβώς; Έχουμε και λέμε: διπλό κρεβάτι με άψογο design και χώρο για να απλώνεσαι, κομοδίνο για τα απαραίτητα της νύχτας και φυσικά έναν καθρέφτη για να βάζεις σε τάξη τα μαλλιά σου όταν ξυπνάς. Και για τους φίλους που θα έρθουν να σε δουν στην καινούρια πόλη που θα ζεις έχουμε σούπερ καναπέ-κρεβάτι για να μην παραπονιούνται ότι δεν σε βλέπουν τώρα που χωριστήκατε.

Όπως βλέπεις στο public.gr μπορείς γρήγορα και εύκολα να κάνεις τις αγορές σου για ό,τι θα χρειαστείς για τη νέα φοιτητική σου ζωή, από προϊόντα τεχνολογίας και ηλεκτρικές συσκευές μέχρι έπιπλα σπιτιού.

Καλή φοιτητική χρονιά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης