Το Nana Princess ανάμεσα στα καλύτερα Luxury Resorts της Ελλάδας.

Το Nana Princess ανάμεσα στα καλύτερα Luxury Resorts της Ελλάδας.

Στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, της TripAdvisor βρίσκεται για το 2020 το Nana Princess του Oμίλου Καράτζη.

opuc0000000000000
Οι χρήστες της παγκοσμίου φήμης πλατφόρμας του Trip Advisor ψήφισαν και βράβευσαν για μια ακόμα χρονιά την άριστη φιλοξενία και την high-end εμπειρία διαμονής που προσφέρει το Nana Princess στους επισκέπτες του, στο πλαίσιο των Best of the Best των Travellers’ Choice Awards.

Nana-Princess_7


Πρόκειται μια πολύ σημαντική αναγνώριση τόσο για τον Όμιλο Καράτζη, όσο και για τους ανθρώπους του Nana Princess ,καθώς προέρχεται από τα σχόλια των ίδιων των επισκεπτών οι οποίοι επιβραβεύουν τη μοναδική εμπειρία διαμονής και την θερμή αυθεντική Κρητική φιλοξενία για την οποία διακρίνεται το ξενοδοχείο. Οι υψηλού επιπέδου προσωποποιημένες υπηρεσίες και οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις πάνω στη θάλασσα, σε συνδυασμό με την άνετη διαμονή και την κομψή διακριτική πολυτέλεια που χαρακτηρίζει την αισθητική των δωματίων του Nana Princess, είναι μερικά από τα στοιχεία τα οποία οι χρήστες της πλατφόρμας αναδεικνύουν στις κριτικές τους. Η τιμή για όλη την ομάδα του ξενοδοχείου είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς ξεχωρίζει για τις παροχές και την συνολική εμπειρία που προσφέρει σε φιλοξενούμενους από όλο το κόσμο.

Η βράβευση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από διακρίσεις όπως αυτές του θεσμού “Aesthetic & Spa Awards 2020”, από την Boussias Communications, στον οποίο το ξενοδοχείο βραβεύτηκε για το κέντρο ευεξίας Royal Wellness Club που λειτουργεί στο εσωτερικό του, στις εξής κατηγορίες: Best Hotel Spa - Resort Spa, Best Luxury Spa και Best Spa Client Service.

Nana-Princess_4
Κλείσιμο


Nana Princess

Το Nana Princess, ιδιοκτησίας και διαχείρισης του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη Α. Ε., έχει προσθέσει στη δυναμική του νησιού 112 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες, μαζί με παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας, οι οποίες περιλαμβάνουν μια εκπληκτική ιδιωτική παραλία, εσωτερική πισίνα, εξωτερικές πισίνες, τελευταίας τεχνολογίας spa και γυμναστήριο καθώς και έξι διαφορετικούς χώρους για φαγητό και ποτό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης