Η Mars Hellas και ο Όμιλος Εταιρειών Mantis στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η Mars Hellas και ο Όμιλος Εταιρειών Mantis στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η Mars Hellas και ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενδυνάμωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας προχωρώντας σε δωρεά υπερσύγχρονου Υπερηχοτομογράφου SAMSUNG στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», για την κάλυψη αναγκών ιατρικού εξοπλισμού

mantis543
Με συνέπεια, τη στιγμή της κρίσιμης επιστροφής στην κανονικότητα, η απτή συνεισφορά στην ενίσχυση των υποδομών υγείας, αποτελεί θεμέλιο ασφάλειας και πρόσημο αισιοδοξίας για τη νέα εποχή.

Συγκεκριμένα, η Mars Hellas και η Mantis Healthcare, εταιρεία του Ομίλου Mantis που ξεχωρίζει για τις τελευταίας τεχνολογίας λύσεις σε ιατρικό εξοπλισμό, πραγματοποίησαν δωρεά με σκοπό την ενίσχυση του σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» με την προμήθεια:
  • Υπερηχοτομογράφου SAMSUNG HS30 Ultrasound System
  • Ηχοβόλου ηλεκτρονικής κεφαλής LINEAR (L5-12)
  • Ηλεκτρονικής κεφαλής CONVEX (C2-5)


Πρόκειται για μια δωρεά που αποδεικνύει την αλληλεγγύη αλλά και την αστείρευτη διάθεση προσφοράς της Mars Hellas και του Ομίλου Εταιρειών Mantis, και την επόμενη μέρα μετά την πρωτόγνωρη συγκυρία που βιώσαμε όλοι το προηγούμενο διάστημα.

Η Mantis Healthcare, με οδηγό την καινοτομία, δραστηριοποιείται ενεργά στη χώρα μας στον τομέα ιατρικών μηχανημάτων και πολύτιμων αναλωσίμων, όπως μάσκες και αντισηπτικά - χρήσιμων υλικών ειδικά στο διάστημα που διανύουμε. Χαράσσοντας μια πορεία πρωτοπορίας σε ένα κεφάλαιο σημαντικό για την Υγεία στη χώρα μας, από τα πρώτα βήματα της διαδρομής της δίνει και τον βηματισμό της επαναφοράς στην καθημερινότητα, βάζοντας τις βάσεις για ένα ισχυρό σύστημα Υγείας που ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με πίστη στις αξίες του και αφοσίωση στο όραμά του, συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό της Κοινωνίας και της Πολιτείας, συμμετέχοντας στην επανεκκίνηση της καθημερινότητας. Τοποθετώντας στο επίκεντρο την ανάγκη για εγρήγορση και διαρκή ετοιμότητα, συμβάλλει ενεργά ώστε να κερδηθεί το σημαντικό στοίχημα ευθύνης, στις νέες προκλήσεις που φέρνει μαζί της η επιστροφή στην κανονικότητα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης