Ο καθαρός αέρας στο χώρο μας είναι αναγκαιότητα

Ο καθαρός αέρας στο χώρο μας είναι αναγκαιότητα

Η Daikin ως Παγκόσμιος Ηγέτης στο Ιδανικό κλίμα διαθέτει στην ελληνική αγορά τις πιο πρωτοποριακές συσκευές για οικιακή χρήση

daikin23
Σε μία περίοδο που η εξασφάλιση υγιεινού περιβάλλοντος στο σπίτι μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ, η Daikin ως Παγκόσμιος Ηγέτης στο Ιδανικό Κλίμα, διαθέτει μέσα από το δίκτυο των συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα τις ιδανικές προτάσεις για τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για τη διασφάλιση υγιεινού και καθαρού αέρα στο σπίτι τους.

Η ζήτηση για συσκευές που εγγυώνται καθαρό αέρα στο σπίτι, όπως φανερώνει και η κίνηση στα καταστήματα στην εποχή μετά την έναρξη της πανδημίας, είναι αυξημένη, στοιχείο που καταδεικνύει πως ο απόλυτα καθαρός αέρας δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ειδικοί της Daikin έχουν τη λύση:

Ururu Sarara, το καλύτερο κλιματιστικό της αγοράς

Το κλιματιστικό Ururu Sarara της Daikin σας επιτρέπει να θερμαίνετε και να δροσίζετε οποιονδήποτε χώρο γρήγορα και αποδοτικά, ελέγχοντας παράλληλα τα επίπεδα υγρασίας και ανανεώνοντας τον αέρα δημιουργώντας έτσι το ιδανικό περιβάλλον. Επιπρόσθετα, η κατοχυρωμένη τεχνολογία Flash Streamer της Daikin εγγυάται καθαρό αέρα στο χώρο σας ακόμη και με κλειστά παράθυρα. Ποια είναι όμως τα στοιχεία εκείνα που διαφοροποιούν τη συγκεκριμένη συσκευή από κάθε άλλο κλιματιστικό που κυκλοφορεί;

Φιλοσοφία της Daikin είναι ότι η θερμοκρασία δεν καθορίζει πάντα την αίσθηση της άνεσης που νιώθουμε. Ως εκ τούτου, σχεδιάζοντας το Ururu Sarara το Τμήμα R&D της εταιρίας εφάρμοσε μία ολιστική προσέγγιση που εξασφαλίζει απόλυτες συνθήκες άνεσης κατά τη χρήση. Σε αυτό το πλαίσιο, το Ururu Sarara της Daikin προσφέρει μια πλήρη οικιακή λύση κλιματισμού παρέχοντας ψύξη, θέρμανση, καθαρισμό αέρα, αερισμό, ύγρανση και αφύγρανση.

Ειδικότερα το Ururu Sarara της Daikin είναι το μοναδικό κλιματιστικό της αγοράς που διαθέτει τα κάτωθι χαρακτηριστικά:

Κλείσιμο
  • Εξαιρετικά αποτελεσματικό αερισμό: ανανεώνει τον αέρα του χώρου. Ο προσαγόμενος φρέσκος αέρας διοχετεύεται μέσω ξεχωριστής σωλήνας από το εξωτερικό μηχάνημα στον χώρο αφού πρώτα προκλιματιστεί.
  • Σύστημα ύγρανσης URURU: διατηρεί την υγρασία σε επίπεδα που εξασφαλίζουν άνεση τροφοδοτώντας τον εσωτερικό χώρο με υγρασία που παραλαμβάνει από το εξωτερικό περιβάλλον δίχως ξεχωριστή παροχή νερού
  • Σύστημα αφύγρανσης SARARA: διατηρεί το εσωτερικό περιβάλλον άνετο και καθαρό απομακρύνοντας την υγρασία από τον αέρα χωρίς να ελαττώνει τη θερμοκρασία
  • Εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαρισμό αέρα: βελτιώνει την ποιότητα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους χάρη στην τεχνολογία Flash Streamer της Daikin.
  • Νυχτερινή λειτουργία που εξοικονομεί ενέργεια, αποτρέποντας την υπερβολική ψύξη ή θέρμανση κατά τη διάρκεια της νύχτας
  • Ταχεία ψύξη ή θέρμανση με την επιλογή της ισχυρής λειτουργίας
  • Λειτουργία Comfort και έξυπνοι αισθητήρες που διασφαλίζουν άνεση και εξοικονόμηση δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, αποφεύγοντας τα ανεπιθύμητα ρεύματα αέρα
  • Αθόρυβη λειτουργία εσωτερικής μονάδας: Το κουμπί “Silent” (Αθόρυβη λειτουργία) του τηλεχειριστηρίου μειώνει την ηχητική στάθμη λειτουργίας της εσωτερικής μονάδας κατά 3Db
  • Φίλτρο καθαρισμού αέρα από τιτάνιο με επικάλυψη απατίτη που απορροφά τα μικροσκοπικά σωματίδια, αποσυνθέτει και εξουδετερώνει τις οσμές.
  • Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο καθαρισμού αέρα με ειδικό βουρτσάκι και δοχείο αποθήκευσης σκόνης που εξασφαλίζει σταθερή παροχή αέρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας κατά 25%.
  • Τρισδιάστατη ροή αέρα που συνδυάζει την αυτόματη οριζόντια και κάθετη κίνηση των πτερυγίων για αποτελεσματικότερη διανομή του αέρα ακόμα και σε μεγάλους χώρους.
  • Λειτουργία ύγρανσης, λειτουργία ευχάριστου δροσερού αέρα, λειτουργία άνετου ύπνου.


Καθαριστές αέρα Daikin για κάθε χώρο

Για τους καταναλωτές που δεν επιθυμούν να αγοράσουν κλιματιστικό, οι ειδικοί της Daikin προτείνουν την πιο οικονομική και ευέλικτη λύση ενός καθαριστή αέρα από τη γκάμα της ο οποίος παρέχει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Καθαρό και υγιεινό αέρα: οι καθαριστές αέρα Daikin συμβάλλουν στη μείωση των συμπτωμάτων άσθματος και αλλεργιών, 'προστατεύοντας' ουσιαστικά το ανοσοποιητικό και την υγεία σας με την απομάκρυνση των σωματιδίων σκόνης και γύρης από τον αέρα καθώς και αερομεταφερόμενων βακτηρίων και ιών.
  • Έλεγχο της υγρασίας του χώρου σας: η τεχνολογία της Daikin διαχειρίζεται την υγρασία του χώρου σας διατηρώντας τον σε ελεγχόμενα επίπεδα προστατεύοντάς σας από την ξηροδερμία αλλά και το στεγνό, τραχύ λαιμό.
  • Περιβάλλον με φρεσκάδα: οι καθαριστές αέρα της Daikin ελέγχουν και εξουδετερώνουν τις οσμές του χώρου σας και έτσι ο χώρος σας θα μυρίζει φρεσκάδα δημιουργώντας την αίσθηση της καθαριότητας.


Η γκάμα καθαριστών αέρα της Daikin περιλαμβάνει δύο εξελιγμένα προϊόντα:

1. Καθαριστής αέρα MC55W τεχνολογίας Daikin Flash streamer
Η μοναδική διπλή μέθοδος καθαρισμού της DAIKIN συνδυάζει τον καθαρισμό του αέρα εξωτερικά της μονάδας με διοχέτευση ιόντων ισχυρής οξειδωτικής δράσης αλλά και εσωτερικά με την καινοτόμο τεχνολογία Flash Streamer η οποία εξουδετερώνει τα παθογόνα σωματίδια που κατακρατούνται στο ηλεκτροστατικό φίλτρο HEPA υψηλής απόδοσης. Τέλος, το αποσμητικό φίλτρο απορροφά και αποσυνθέτει τις οσμές ενώ χάρη στην συνεχή αναζωογόνησή της απορροφητικής του ικανότητας δεν χρειάζεται αντικατάσταση.

2. Καθαριστής-ιονιστής αέρα MCK55W με λειτουργία ύγρανσης Daikin Ururu
Ο κορυφαίος καθαριστής αέρα Daikin Ururu καθαρίζει και υγραίνει τον αέρα του χώρου σας

Σε μία εποχή που οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται απόλυτα τη σύνδεση της ποιότητας του αέρα με την ευεξία, την άνεση, την παραγωγικότητα, αλλά κυρίως την υγεία μας, το κλιματιστικό Ururu Sarara και οι προτάσεις από την γκάμα καθαριστών αέρα με την εγγύηση αξιοπιστίας και την εμπιστοσύνη που συνοδεύει το όνομα της Daikin, αποτελούν την πιο premium επένδυση για το χώρο σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης