Το Κensho Psarou σας περιμένει και φέτος για να απολαύσετε τη μοναδική εμπειρία διαμονής Kensho!

Το Κensho Psarou σας περιμένει και φέτος για να απολαύσετε τη μοναδική εμπειρία διαμονής Kensho!

Το Kensho Psarou, των Kensho Boutique Hotels & Villas, είναι έτοιμο να καλωσορίσει και πάλι τους επισκέπτες του από τις 2 Ιουλίου 2020, έχοντας εφαρμόσει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας κατά την επίσκεψη και τη διαμονή σας στους χώρους του.

dpoupalos_Kensho_Psarou_43262
Το Kensho Psarou βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες και πιο πολυσυζητημένες παραλίες του κόσμου, εκεί όπου η αρχιτεκτονική του Αιγαίου συναντά την τοπική πέτρα της Μυκόνου και το παλαιωμένο ξύλο. Τα 31 υπερπολυτελή δωμάτια και σουίτες περιγράφουν την δική τους συναρπαστική ιστορία μέσα από την μοναδική αίσθηση που αφήνει η εμπειρία Kensho, ενταγμένα αρμονικά και προσφέροντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο δωμάτιό του χωρίς να είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσει τους υπόλοιπους κοινόχρηστους χώρους.
Στο Kensho Psarou Beach Restaurant & Bar θα μπορέσετε να αποκτήσετε και φέτος μια γαστρονομική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών πλάι στη θάλασσα με την υπογραφή του Μυκονιάτη σεφ Ιπποκράτη Αναγνωστέλη.

Psarou2020
IMG_3395
IMG_6293


Ανακαλύψτε το ασφαλές καλοκαίρι σας στο Kensho Psarou. Πραγματοποιήστε την κράτησή σας στο https://www.kenshomykonos.com/kensho-psarou/ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 7209911-4.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης