Η Herbalife Nutrition καλωσορίζει το νέο βιβλίο συνταγών της!

Η Herbalife Nutrition καλωσορίζει το νέο βιβλίο συνταγών της!

Η Herbalife Nutrition, παρουσιάζει το νέο βιβλίο συνταγών της και προσκαλεί το κοινό σε μια γαστρονομική περιπέτεια με 80 ξεχωριστές συνταγές από την Ευρώπη και την Αφρική!

herbalife
Πρόκειται για τον ιδανικό οδηγό για όσους ακολουθούν μια προσεγμένη διατροφή που βασίζεται σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά ταυτόχρονα βλεπουν την μαγειρική…αλλιώς και θέλουν να κάνουν τα γεύματά τους ακόμα πιο συναρπαστικά με τη βοήθεια των προϊόντων της Herbalife Nutrition.

Από κυρίως γεύματα, σνακ, επιδόρπια και λιχουδιές μέχρι ροφήματα, αυτό το βιβλίο συνταγών θα χαρίσει σε παλιούς αλλά και νεους φίλους του αγαπημένου brand διατροφής, μεγάλη γαστρονομική έμπνευση για μοναδικά πιάτα, όπως ισπανικά γκασπάτσο και σκανδιναβικές φρυγανιές μέχρι ελληνικούς ρεβιθοκεφτέδες και νοτιοαφρικανικά σοκολατάκια, προσφέροντας μια επιλογή για όλους. Κύριο συστατικό των συνταγών είναι η αγάπη της Herbalife Nutrition για τα ίδια της τα προϊόντα, τα οποία παράγονται με συστατικά άριστης ποιότητας, καθώς και από τις ανάγκες μίας ισορροπημένης διατροφής.
Cook-Book-JPEG-Covers-595x595_GR

Το νέο Cook Book περιλαμβάνει 80 υγιεινές συνταγές που θα ενθαρρύνουν το κοινό να ανακαλύψει νέες, συναρπαστικές γεύσεις, λαμβάνοντας παράλληλα, όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός. Οι 47 από τις συνταγές αποτελούν έμπνευση Ανεξάρτητων Συνεργατών της Herbalife Nutrition σε Ευρώπη και Αφρική, ενώ οι υπόλοιπες 33 είναι δημιουργίες της διάσημης σεφ Rachel Allen, η οποία μάλιστα επιμελήθηκε το βιβλίο συνταγών στο σύνολο του. Παράλληλα, όλες έχουν δοκιμαστεί και αξιολογηθεί από την ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης του Herbalife Nutrition Lab.

Η Herbalife Nutrition, Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο κοινοτήτων σε ολόκληρο τον κόσμο, με ανθρώπους που συνεργάζονται ενεργά για να βελτιώσουν τη διατροφή των φίλων, της οικογένειας, των συναδέλφων και των πελατών τους.

Κλείσιμο
Τα προϊόντα της Herbalife Nutrition διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.weareherbalifenutrition.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης