Έλενα Χριστοπούλου: To επιτυχημένο προξενιό με τον Πάνο Καλλίτση

Έλενα Χριστοπούλου: To επιτυχημένο προξενιό με τον Πάνο Καλλίτση

Η booker των μεγαλύτερων μοντέλων στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία, δεν σταματά να μας ξαφνιάζει ευχάριστα. Αυτή τη φορά με μία υπέροχη κολεξιόν vintage ύφους, με ρούχα κοσμήματα και αξεσουάρ: Τα Eclectic Soiree

Έλενα Χριστοπούλου: To επιτυχημένο προξενιό με τον Πάνο Καλλίτση
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η γνωστή Booker μοντέλων και δημιουργός της συλλογής Eclectic Soiree, Έλενα Χριστοπούλου, είναι παντρεμένη με τον αγαπημένο hair stylist και make-up artist Πάνο Καλλίτση. Η πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος είναι πως τον γνώρισε μέσα από τη δουλειά, δεδομένου πως ο Πάνος για χρόνια αναλάμβανε editorials μόδας και φωτογραφίσεις σταρ στα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά. «Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο η συνεργάτις μου, η Ξένια Κόντου, από ένα στούντιο όπου φωτογραφιζόταν η Εύη Αδάμ και ο Πάνος επιμελούνταν το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Μου λέει “Πρέπει να γνωρίσεις τον Καλλίτση. Δεν ξέρω πώς μου έσκασε. Πιστεύω πως με αυτό τον τύπο θα είστε μαζί”. Δεν γνωριζόμασταν καν με τον Πάνο τότε. Κάποια στιγμή βγήκαμε μαζί με μεγάλη παρέα. Δεν γίναμε αμέσως ζευγάρι, το ταλαιπωρήσαμε λίγο, υπήρξε πολύ πιπέρι πριν, αλλά καταλήξαμε μαζί». Ήταν meant to be.

Eκείνη συναναστρέφεται με άντρες μοντέλα, εκείνος με τις ωραιότερες γυναίκες στην Ελλάδα. Πόσο εύκολα το διαχειρίζεσαι αυτό μέσα σε ένα γάμο; «Κοίτα, είναι και εύκολο και δύσκολο. Μπορεί και εγώ να συναναστρέφομαι ωραίους άντρες, αλλά νομίζω πως μια γυναίκα τσιτώνει παραπάνω όταν ο άντρας της περιστοιχίζεται από ωραίες γυναίκες. Αλλά εγώ θαυμάζω τις ωραίες γυναίκες. Θα ήταν λάθος να καταπιεστώ από αυτή τη συνθήκη, να ζηλέψω ή να κάνω δεύτερες σκέψεις, πόσο μάλλον όταν δεν μου δίνεται κανένα δικαίωμα. Θα έκανε πολύ κακό στη σχέση μας και, γνωρίζοντας τα δεδομένα του, δεν θα έπρεπε να ξεκινήσω μια τέτοια σχέση από την αρχή αν με ενοχλούσε. Αν έχεις μέσα σου μια ισορροπία, βρίσκεις τον τρόπο και το διαχειρίζεσαι».

Αναρωτιέμαι αν η πρόταση γάμου που της έκανε ήταν θεαματική. «Ήταν μια ανθρώπινη και τρυφερή στιγμή, στο εξοχικό μας, μπροστά στο τζάκι, ένα βράδυ που δεν το περίμενα. Γιατί ο Πάνος δεν κάνει κάτι με περιτύλιγμα, το θεαματικό είναι το απλό που κάνει. Έχει μια παιδικότητα, μια αυθεντικότητα και αυτά τα αληθινά είναι που μου αρέσουν ούτως ή άλλως». Κουμπάρα στο γάμο τους ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, καλή φίλη του Πάνου εδώ και πολλά χρόνια. «Του έχει σταθεί πολύ του Πάνου σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του και δεν θα μπορούσα παρά να της κάνω… πρόταση γάμου εγώ. Εγώ της πρότεινα να μας παντρέψει, έχουμε αδελφική φιλία».

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης