Ευτυχία Μπάκα: Μοντέλο στον ρυθμό των ντραμς

Ευτυχία Μπάκα: Μοντέλο στον ρυθμό των ντραμς

Το βιογραφικό της είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από συνηθισμένο: φοιτήτρια στο ΤΕΙ Πολιτικών Μηχανικών, μαθητευόμενη μπαλαρίνα και, εσχάτως, ντράμερ. Και μέσα σε όλα αυτά, ανερχόμενο μοντέλο

Ευτυχία Μπάκα: Μοντέλο στον ρυθμό των ντραμς
Ο καθημερινός αγώνας που δίνει η Ευτυχία Μπάκα διεξάγεται με αντίπαλο τον χρόνο, καθώς προσπαθεί να ξεχειλώσει το 24ωρο ώστε να στριμώξει όλα όσα θέλει να κάνει. Εκτός όλων των άλλων ενδιαφερόντων της, εδώ και δύο χρόνια δοκιμάζει την τύχη της στο μόντελινγκ. Οι πρώτες της φωτογραφήσεις προκάλεσαν αίσθηση και έτσι το κορίτσι που ακόμη σπουδάζει στο ΤΕΙ Πολιτικών Μηχανικών μεταμορφώθηκε σε ένα από τα δυνατά χαρτιά του εγχώριου μόντελινγκ. «Ο συνδυασμός των υποχρεώσεών μου δεν είναι και τόσο εύκολος. Η σχολή μου απαιτεί καθημερινή παρουσία και έτσι έπρεπε να θυσιάσω χρόνο από την προσωπική μου ζωή για να τα καταφέρω. Τα Σάββατα και τις Κυριακές, αντί να διασκεδάζω με την παρέα μου, συμμετέχω σε φωτογραφήσεις και δοκιμάζω ρούχα ή κάνω πρόβες για κάποια πασαρέλα».

Η Ευτυχία Μπάκα έχει ήδη συνεργαστεί με όλα τα γνωστά ονόματα της νεότερης γενιάς των Ελλήνων σχεδιαστών: αποτελεί το αγαπημένο μοντέλο του Απόστολου Μητρόπουλου και των MI-RO, ενώ πριν από λίγο καιρό έγινε επίσης το πρόσωπο της εταιρείας ρούχων Celestino.

Οπως λέει η ίδια, «μου αρέσει να ασχολούμαι με διαφορετικά πράγματα, μια και από τη φύση μου είμαι άτομο που βαριέται εύκολα. Η μόδα προσφέρει τη δυνατότητα να υποδυθείς ρόλους ανακαλύπτοντας άγνωστες πλευρές του εαυτού σου. Το να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και σε κάθε δουλειά να είσαι μια άλλη κρύβει το δικό του ενδιαφέρον».


Κλείσιμο

Η διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι ένας τομέας που ασκεί ιδιαίτερη έλξη στην Ευτυχία Μπάκα- εξάλλου σχετίζεται με το αντικείμενο των σπουδών της. Δεν είναι όμως αυτό το μόνο από τα χόμπι της που μαρτυρά τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες. Για περισσότερo από δέκα χρόνια η Ευτυχία ασχολείται με το μπαλέτο, αλλά επ’ ουδενί δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της σε ρόλο χορεύτριας: «Το μπαλέτο αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να γυμνάσεις το σώμα σου και να εκτονωθείς. Χάρη στην επαφή μου με αυτό απέκτησα σωστό βάδισμα, στάση και χάρη. Στην Ελλάδα όμως τι επαγγελματικό μέλλον μπορεί να έχει ένα κορίτσι χορεύοντας κομμάτια όπως η ‘‘Λίμνη των Κύκνων;’’».



Αντιθέτως, εκείνο που φαίνεται να αποτελεί σοβαρή πρόσκληση για τη μελλοντική της απασχόληση είναι τα ντραμς, τα οποία μπήκαν στη ζωή της πριν από έναν χρόνο: «Εβλεπα νεαρούς να παίζουν σε κλαμπ και είπα πως θέλω να το κάνω και εγώ. Κάπως έτσι άρχισα να ασχολούμαι και δεν κρύβω ότι είμαι ενθουσιασμένη από την εμπειρία, καθώς η μουσική, και συγκεκριμένα τα ντραμς, δίνει διέξοδο στον δυναμισμό και την καλώς εννοούμενη τρέλα».

Με αυτή τη νοοτροπία, η 22χρονη Ευτυχία Μπάκα ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο άλμα, καθώς ετοιμάζεται να μετοικήσει σε ένα από τα κέντρα της παγκόσμιας μόδας και της πρωτοπορίας: στο Λονδίνο. Εκεί σκοπεύει να διερευνήσει τις δυνατότητες συνεργασίας με μεγάλους οίκους μόδας, ελπίζοντας ότι θα συναντήσει ανθρώπους με πνευματικούς ορίζοντες εξίσου ανοιχτούς με τους δικούς της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης