Δέσποινα Βανδή & Ντέμης Νικολαΐδης:Διακοπές σαν rock stars στην Ελούντα

Δέσποινα Βανδή & Ντέμης Νικολαΐδης:Διακοπές σαν rock stars στην Ελούντα

Υστερα από έναν δύσκολο χειμώνα που επιφύλαξε για τη Δέσποινα Βανδή αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπως η επιτυχημένη συμμετοχή της στο «The Voice» και η ηχογράφηση νέων τραγουδιών, τα οποία προτού καλά-καλά ακουστούν έγιναν επιτυχίες, η σταρ του τραγουδιού αποφάσισε να επενδύσει στην ξεκούραση.

Δέσποινα  Βανδή & Ντέμης  Νικολαΐδης:Διακοπές σαν rock stars στην Ελούντα
Επέλεξε μάλιστα για άλλη μία φορά τη μαγευτική Ελούντα και το συγκρότημα «Elounda Peninsula», το οποίο εδώ και χρόνια είναι το αγαπημένο της κατάλυμα. Ντέμης και Δέσποινα κατέφτασαν στην Κρήτη με διάθεση να περάσουν ανέμελες διακοπές για μία περίπου εβδομάδα. «Η Ελούντα είναι αγαπημένος τόπος και των δυο τους», επισημαίνουν άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

«Το γεγονός ότι κάθε καλοκαίρι κλέβουν λίγες μέρες από τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να βρεθούν σ’ αυτή τη μυθική γωνιά της Κρήτης μόνο τυχαίο δεν θεωρείται. Τους αρέσει να πηγαίνουν σε οικεία μέρη προκειμένου να απολαμβάνουν υψηλή παροχή υπηρεσιών χωρίς αδιάκριτα βλέμματα, σχεδόν ινκόγκνιτο». Η Δέσποινα και ο Ντέμης έχουν άλλωστε πολλούς λόγους να αισθάνονται δεμένοι με τον συγκεκριμένο τόπο. Πριν από χρόνια στο «Elounda Peninsula» βάφτισαν την κόρη τους Μελίνα, στήνοντας ένα τριήμερο γλέντι που άφησε εποχή για την άρτια διοργάνωση και τους πάμπολλους αναγνωρίσιμους καλεσμένους. 

Κλείσιμο

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μετά το πολύωρο κολύμπι, εκδήλωνε μητρική τρυφερότητα παίζοντας με τα παιδιά της για ώρες

Τζετ σκι, καυτές πέτρες και νόστιμοι μεζέδες

Ντέμης και Δέσποινα ξυπνούσαν νωρίς το πρωί για να πάνε μαζί με τα παιδιά τους, Μελίνα και Γιώργο, στη θάλασσα. Κολυμπούσαν αρκετές ώρες και ύστερα ασχολούνταν με παιχνίδια αλλά και σπορ της παραλίας. O Ντέμης Νικολαΐδης έκανε jet ski μαζί με τα παιδιά που έδειχναν να το απολαμβάνουν, ενώ η Δέσποινα Βανδή έφτανε στην παραλία ιδιαίτερα κομψή φορώντας εντυπωσιακά παρεό και ιδιαίτερα μοδάτα μαγιό. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μετά το πολύωρο κολύμπι, έδειχνε τη μητρική τρυφερότητά της παίζοντας με τα παιδιά για ώρες. Οι λουόμενοι άκουγαν χαρούμενες φωνές και γέλια κάθε φορά που η Δέσποινα Βανδή μαζί με τα παιδιά της απολάμβαναν βόλτες με το ποδήλατο θαλάσσης. Τα ανέμελα παιχνίδια στην παραλία δεν είχαν τέλος εντός και εκτός παραλίας. 

Η Δέσποινα ξυπνούσε νωρίς το πρωί για να κάνει το μπάνιο της στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου

Αλλες στιγμές ο Ντέμης μαζί με τον μικρό Γιώργο αντάλλασσαν σουτ σε απομακρυσμένο κομμάτι του κήπου, ενώ η Δέσποινα Βανδή μυούσε την άκρως κεφάτη Μελίνα στην τέχνη του σωστού shopping, επιλέγοντας μοδάτα 

αξεσουάρ από τα καταστήματα του συγκροτήματος. Ιδιαίτερα επιλεκτικοί ήταν και στη διατροφή τους. Το μενού που επέλεγαν ήταν μεσογειακό με έμφαση στη γνήσια κρητική κουζίνα και τα θαλασσινά. Τα φρέσκα ψάρια, όπως οι συναγρίδες και τα μπαρμπούνια με συνοδεία βιολογικών λαχανικών από το μποστάνι του ξενοδοχείου, είχαν καθημερινά θέση στο τραπέζι τους, αποδεικνύοντας ότι Δέσποινα και Ντέμης έχουν υιοθετήσει υγιεινές συνήθειες στην καθημερινή τους διατροφή. Το βράδυ και αφού τα παιδιά πήγαιναν για ύπνο, το ζευγάρι απολάμβανε τζαζ μουσική έχοντας για παρέα τον επιτυχημένο συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο, τον άνθρωπο που βοήθησε τη Βανδή να κάνει το εντυπωσιακό της comeback στα μουσικά πράγματα της χώρας μας με τα τραγούδια «Χάνω εσένα» και «Ολα αλλάζουν», τα οποία μονοπωλούν το ραδιοφωνικό airplay.

O Ντέμης Νικολαΐδης έκανε jet ski μαζί με τα παιδιά, τα οποία έδειχναν να το απολαμβάνουν

Οσο για τον χρόνο που αφιέρωσε η Δέσποινα Βανδή στον εαυτό της; Τις ημέρες που έμεινε στην Ελούντα δεν παρέλειψε να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του πεντάστερου «Six Senses spa», το οποίο στεγάζεται εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και έχει βραβευτεί ως ένα από τα κορυφαία του κόσμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σταρ του ελληνικού τραγουδιού προτιμούσε χαλαρωτικές θεραπείες, όπως οι καυτές πέτρες, το ρέικι και το άκρως χαλαρωτικό μασάζ Ταϊλάνδης, με υπέροχα αιθέρια έλαια που ξεκουράζουν, αναγεννούν και ευφραίνουν σώμα και πνεύμα. 

Το ξενοδοχείο «Elounda Peninsula»

Η Δέσποινα και τα παιδιά διασκέδασαν με θαλάσσια σπορ

Ο Ντέμης, η Δέσποινα και τα παιδιά τους πέρασαν μια εβδομάδα ξεκούρασης στην Ελούντα, την οποία εδώ και πολλά χρόνια επιλέγουν συστηματικά για τις διακοπές τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης