Φώτης Ντούλος: Σπάει τη σιωπή του ο Έλληνας που κατηγορείται ότι σκότωσε την πλούσια σύζυγό του

Φώτης Ντούλος: Σπάει τη σιωπή του ο Έλληνας που κατηγορείται ότι σκότωσε την πλούσια σύζυγό του

Δείτε το ένταλμα σύλληψης του χαρισματικού σκιέρ που παντρεύτηκε την πάμπλουτη Τζένιφερ Φάρμπερ και τώρα θεωρείται βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της - Ο Φώτης Ντούλος μιλάει αποκλειστικά στο «ΘΕΜΑ» για την πολύκροτη υπόθεση

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
entalma_ar
Ο καιρός αυτή την εποχή στο Κονέκτικατ θυμίζει ακόμη καλοκαίρι, αλλά αυτό είναι το τελευταίο ου απασχολεί τον Φώτη Ντούλο. Η φερόμενη εμπλοκή του στην εξαφάνιση της πρώην συζύγου του Τζένιφερ Φάρμπερ από τον περασμένο Μάιο σηματοδότησε μια ολική ανατροπή στη ζωή του Ελληνα επιχειρηματία. Η πρόσφατη σύλληψή του από την Αστυνομία μπορεί να διήρκεσε λίγα 24ωρα, αλλά ήταν αρκετή για να προκαλέσει τον ανάλογο θόρυβο και στην Ελλάδα.

Γόνος εύπορης οικογένειας και ένας ιδιαίτερα γοητευτικός νεαρός στα μέσα της δεκαετίας του ’80, ο Φώτης Ντούλος λάτρευε το θαλάσσιο σκι και έφευγε από τη Χατζηγιάνη Μέξη στο «Hilton» για να κατέβει στον «Αστέρα» και να επιδοθεί στο αγαπημένο του σπορ. Η ζωή του φάνταζε ιδανική όταν έφυγε στην Αμερική για σπουδές, πρώτα στο Columbia και μετά στο Brown προτού μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, όπου δούλεψε στην Ernst & Young, μία από τις πλέον γνωστές εταιρείες ορκωτών λογιστών στον κόσμο. Εβγαζε πολύ καλά λεφτά και είχε τη δυνατότητα το καλοκαίρι να κάνει θαλάσσιο σκι στα Χάμπτονς και τον χειμώνα να κατεβαίνει τις χιονισμένες πλαγιές του Ασπεν, στο Κολοράντο. Εκεί όπου ένα βράδυ είδε ξανά την παλιά του συμφοιτήτρια Τζένιφερ Φάρμπερ, μια όμορφη γυναίκα με την οποία έμελλε να πορευτούν μαζί για 12 χρόνια. Το διαζύγιό τους δεν ήταν εύκολο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που το πρώην ζευγάρι είχε αποκτήσει πέντε παιδιά, δύο φορές δίδυμα (δύο αγόρια και αγόρι - κορίτσι και στο στη συνέχεια άλλη μία κόρη), τα οποία βρέθηκαν άθελά τους μέσα στη δίνη ενός σκληρού χωρισμού.


entalma3
Λάτρης των σπορ, ο Φώτης Ντούλος έκανε θαλάσσιο σκι στα Χάμπτονς και χειμερινό στο Ασπεν



Στις 24 Μαΐου η πρώην σύζυγος του Φώτη, που έμενε μαζί με τα παιδιά στη Νέα Χαναάν, σε μια εντυπωσιακή κατοικία που είχε νοικιάσει, εθεάθη ζωντανή για τελευταία φορά. Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε και ο εφιάλτης του Ελληνα επιχειρηματία, τον οποίο οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν άμεσα εμπλεκόμενο.

Το ένταλμα σύλληψης που δημοσιεύει το «ΘΕΜΑ» περιέχει στοιχεία αλλά και ερμηνείες που βρίσκουν κάθετα αντίθετο τον Φώτη Ντούλο και τον δικηγόρο του. Ο δεινός σκιέρ, αφού πλήρωσε εγγύηση 500.000 δολαρίων, επέστρεψε στην έπαυλη που έμενε μαζί με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους στο Κονέκτικατ, τότε που όλα στη ζωή του φάνταζαν ένα ωραίο παραμύθι. Δεν έχει δει τα παιδιά του από τις 24 Μαΐου. Παρότι μάλιστα λόγω του διαζυγίου το δικαστήριο τους είχε απαγορεύσει να εγκαταλείψουν την Πολιτεία του Κονέκτικατ, αυτά μετέβησαν με την νταντά τους στη Νέα Υόρκη. Η μητέρα τους είχε κανονίσει να εξεταστούν από οδοντίατρο και μετά θα τα συναντούσε εκεί για να επιστρέψουν όλοι στη Νέα Χαναάν, κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ.

Κλείσιμο
Από εκείνο το απόγευμα μένουν μαζί με τη γιαγιά τους Γκλόρια -ο πατέρας της Τζένιφερ, Χίλιαρντ Φάρμπερ, αντιπρόεδρος στην Chase Manhatan Bank, απεβίωσε πριν από δύο χρόνια- και ο Φώτης Ντούλος δεν τα έχει δει και δεν έχει μιλήσει μαζί τους. Την ίδια στιγμή η Τζένιφερ Φάρμπερ θεωρείται νεκρή από τους οικείους της, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας για την ανεύρεσή της δεν έχουν αποδώσει καρπούς σε αυτό το θρίλερ που εκτυλίσσεται τους τελευταίους πέντε μήνες.

entalma2
Το σπίτι στο οποίο έμενε η Τζένιφερ στη Νιου Χαναάν




Στοιχεία, αντιφάσεις και ερμηνείες

Οσον αφορά το ένταλμα σύλληψης του Φώτη Ντούλου κάθε πλευρά δίνει τη δική της ερμηνεία στα στοιχεία που έχουν ενσωματωθεί στις 40 σελίδες του. Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι ο Ελληνας επιχειρηματίας παραποίησε ή κατέστρεψε αποδεικτικό υλικό και στοιχεία, κάτι που εκείνος δεν αποδέχεται βέβαια.

Αντίθετα, τόσο ο δικηγόρος του όσο και ο ίδιος βρίσκουν ότι στις σελίδες του υπάρχουν πολλά πράγματα που δημιουργούν τουλάχιστον αντιφάσεις, όπως η φράση «possible bloodstains», δηλ. πιθανές κηλίδες αίματος, που βρέθηκαν στο κάθισμα ενός pick up Toyota που φέρεται να χρησιμοποίησε ο Ντούλος. Μέχρι τώρα μάλιστα δεν έχουν ενημερωθεί για το αν αυτό που πιθανόν μοιάζει με αίμα εξετάστηκε αν είναι αίμα, τι τύπος αίματος είναι και, το σημαντικότερο, αν ανήκει στην πρώην σύζυγό του. Τις ίδιες ενστάσεις έχουν και για τους λεκέδες αίματος που βρέθηκαν στο γκαράζ, αφού δεν διευκρινίζεται στο ένταλμα αν εξετάστηκαν και σε ποιον ανήκουν. Από την άλλη, κανείς δεν ξέρει τι έχει να πει ο Ντούλος για το δρομολόγιο με το κόκκινο Toyota και τις σακούλες που πέταγε, καθώς και για τις πινακίδες που βρέθηκαν σε έναν υπόνομο, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει.


entalma



Αυτό που δεν αναφέρεται στο ένταλμα είναι ότι στις 21 Μαΐου, όταν ο γιος του Κωνσταντίνος είχε την ονομαστική του εορτή, η Τζένιφερ Φάρμπερ κάλεσε τον Φώτη Ντούλο στο σπίτι της για να πει και αυτός χρόνια πολλά στο παιδί. Ο τελευταίος αγόρασε μια τούρτα και πέρασε κάποιες ώρες με τα παιδιά του παίζοντας μαζί τους προτού επιστρέψει στο σπίτι του ενώ έφαγαν όλοι μαζί. Αργότερα η Αστυνομία έκανε λόγο για δικό του DNA στο σπίτι της Τζένιφερ, κάτι απόλυτα λογικό για τον ίδιο αφού έφαγε τούρτα, ήπιε νερό και χρησιμοποίησε σκεύη και μαχαιροπίρουνα.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη κλήση του από την Αστυνομία πήγε με όλη την καλή διάθεση να καταθέσει για την εξαφάνιση της πρώην συζύγου του, ο δικηγόρος του όμως τον απέτρεψε από μια τέτοια κίνηση, έχοντας ως δεδομένο από την πείρα του ότι στην Αμερική η Αστυνομία ενίοτε χρησιμοποιεί συγκεκριμένες ανακριτικές μεθόδους που στοχοποιούν απευθείας με τον άνθρωπο που υποπτεύονται.

Η άρνησή του αυτή, όμως, μάλλον ενέτεινε τις υποψίες των Αρχών ότι εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Τζένιφερ και γι’ αυτό ζήτησαν να δουν το κινητό του τηλέφωνο. Ο Ντούλος το παραχώρησε, τους έδωσε και τον κωδικό για να το ξεκλειδώσουν, αλλά όταν το ζήτησε πίσω οι αστυνομικοί δεν του το επέστρεψαν.

Η Μισέλ Τροκόνις και οι καταθέσεις

Την περασμένη Τετάρτη η Μισέλ Τροκόνις εμφανίστηκε στο δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια προκειμένου να ακούσει την πιο πρόσφατη κατηγορία για την υπόθεση της εξαφανισμένης Τζένιφερ. Είναι η γυναίκα με την οποία διατηρεί -τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα-δεσμό ο Φώτης Ντούλος και η οποία φέρεται να κατέθεσε την τρίτη φορά που κλήθηκε ότι είχε πει ψέματα.Ο Ελληνας επιχειρηματίας πιστεύει ότι οι Αρχές πίεσαν τη Μισέλ να πει όσα είπε, ενώ ο δικηγόρος του Νορμ Πάτις αποκάλεσε την περασμένη Τετάρτη την Τροκόνις «ψεύτρα ερωμένη» και την επομένη έγινε γνωστό ότι η έπαυλη Farmington Home, όπου το πρώην ζευγάρι έμενε μαζί με τα πέντε παιδιά τους και η οποία είχε βγει προς πώληση από τον Ντούλο με τίμημα άνω των 4.000.000 δολαρίων, αποσύρεται από την αγορά.




entalma1


Σύμφωνα με το NBC Connecticut, ρόλο στην απόσυρση του ακινήτου από την αγορά του real estate έπαιξε η κατάθεση του δικηγόρου της οικογένειας Φάρμπερ αλλά και η αγωγή που κατέθεσε η εταιρεία Farber Estate κατά του Ντούλου. Ο Ελληνας επιχειρηματίας εξακολουθεί να δηλώνει αθώος για την εξαφάνιση της πρώην συζύγου του, με την υπερασπιστική του γραμμή να στέκεται στην κατάθεση του ανθρώπου που άλλαξε τα καθίσματα στο pick up. O τελευταίος υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι ο Ντούλος είχε πάθει εμμονή με την αλλαγή τους και τον πίεσε φορτικά να το κάνει, γεγονός που τον έκανε να υποψιαστεί και να μην πετάξει τα καθίσματα μετά.


Ο Ελληνας, από την άλλη, αρνείται σθεναρά ότι πίεσε τον συγκεκριμένο υπάλληλο και είναι σίγουρος ότι κάτι άλλο έκανε έναν άνθρωπο που είναι μετανάστης στις ΗΠΑ να καταθέσει όσα κατέθεσε. Δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η δίκη του, όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση αυτό που έχει τη μέγιστη σημασία είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακαλυφθεί η σορός της Τζένιφερ.

Αν δεν βρεθεί ώστε να εξεταστεί και να προκύψουν ακλόνητα στοιχεία που να ενοχοποιούν τον πρώην σύζυγό της, πολύ δύσκολα θα κατηγορηθεί για φόνο. Οι άνθρωποι που τον έχουν ζήσει χρόνια κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό παιδί και θαυμάσιο πατέρα, έναν άνθρωπο που κυνήγησε τα όνειρά του και κατάφερε πολλά. Ενα από αυτά να στήσει τη δική του κατασκευαστική εταιρεία μαζί με την αδερφή του Ρένα, η οποία είναι αρχιτέκτονας ξεκινώντας με δανεισμό από τις τράπεζες.

Ο εκλιπών πεθερός του τον βοήθησε με μια κατάθεση 1.000.000 δολαρίων τα οποία του επιστράφηκαν αφού τα σπίτια χτίζονταν και πωλούνταν αμέσως. Η ζωή του με την Τζένιφερ ήταν ειδυλλιακή μέχρι και τη γέννηση του πέμπτου παιδιού τους, το 2011, όταν σταδιακά άρχισαν να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον.

Ποιος έφταιξε; Η απάντηση είναι δύσκολη και την αλήθεια γνωρίζουν μόνο οι άμεσα εμπλεκόμενοι, αν και, όπως συνηθίζεται να λέγεται, σε έναν χωρισμό φταίνε πάντα και οι δύο. Στην περίπτωση του Φώτη και της Τζένιφερ ο χωρισμός εξελίχθηκε σε μια έντονη διαμάχη και σε καβγάδες μικρής ή μεγάλης έντασης. Μόνο που η μυστηριώδης εξαφάνιση της Φάρμπερ τον περασμένο Μάιο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τον πρωταθλητή του θαλάσσιου σκι που εμμένει στην αθωότητά του. Αντίθετα οι Αρχές τον έχουν χρίσει κύριο ύποπτο και μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη μιας υπόθεσης που, όπως και τα νομίσματα, έχει δυο όψεις.

«Εύχομαι η Τζένιφερ να είναι ζωντανή»

Η κουβέντα μας ξεκίνησε από το πόσο δύσκολες ήταν οι μέρες και οι νύχτες του Ελληνα επιχειρηματία στη φυλακή

«Οι φύλακες και οι υπεύθυνοι ήταν ευγενικοί και δίκαιοι μαζί μου, ενώ δεν ένιωσα ποτέ ότι απειλούμουν. Ημουν στην απομόνωση για εννιά μέρες σε ένα κελί 2x3 και ευχαριστώ τον Θεό που δεν είμαι κλειστοφοβικός», είναι τα πρώτα του λόγια.

«Οι μέρες είχαν ξαφνικά μεγάλη διάρκεια και μεγάλη μοναξιά, οπότε προσπάθησα να διαβάζω και να σκέφτομαι πολύ. Δημιούργησα ακόμη και διαφορικές εξισώσεις και προσπάθησα να τις λύσω ώστε να κρατώ το μυαλό μου σε εγρήγορση», τονίζει ο πρωταθλητής του θαλάσσιου σκι και συνεχίζει: «Είχα πολύ μικρής διάρκειας επικοινωνία με τον έξω κόσμο και δεν ήξερα τι συνέβαινε. Από τη στιγμή που ο Νορμ Πάτις και η ομάδα του ανέλαβαν την υπόθεση, τα πράγματα άλλαξαν αφού με επισκέφτηκαν και μαζί ετοιμάσαμε ένα πλάνο για την υπόθεση».


doulos1
Ο Ελληνοαμερικανός Φώτης Ντούλος δίνει τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν. Ελπίζει ότι η Τζένιφερ είναι ακόμη ζωντανή, όσο ουτοπικό κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο σε πολύ κόσμο, πέντε μήνες μετά την ημέρα που χάθηκε


Τον ρωτάω αν φανταζόταν ποτέ τον εαυτό του με την πορτοκαλί στολή του φυλακισμένου και η απάντησή του είναι άμεση: «Δεν φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό μου στη φυλακή και, για να είμαι ακριβής, τσιμπήθηκα για να είμαι σίγουρος ότι δεν έβλεπα ένα κακό όνειρο».

Η απάντηση στο τι του έλειψε περισσότερο κατά την περίοδο της προφυλάκισής του είναι αναμενόμενη για έναν άνθρωπο που μέχρι τον περασμένο Μάιο δεν φανταζόταν ποτέ την περιπέτεια που τον περίμενε: «Μου έλειψαν τα παιδιά μου, η Μισέλ, οι καθημερινές μου επαφές με συνεργάτες και φίλους, αλλά πιο πολύ μου έλειπε η ελευθερία μου, προφανέστατα η πιο σημαντική αξία στη ζωή μας, την οποία θεωρούσα δεδομένη μέχρι εκείνη τη στιγμή».

Αναφέρομαι στον γάμο του που φάνταζε ευτυχισμένος μέχρι το 2016, με πέντε παιδιά και μια άνετη ζωή, όπου όλα έδειχναν να κυλούν ιδανικά, αλλά ο ίδιος έχει άλλη άποψη.

«Ο γάμος μου δεν ήταν τόσο ευτυχισμένος από το 2010. Η Τζένιφερ άρχισε σταδιακά να με βγάζει έξω από τη ζωή της και γινόταν όλο και πιο απόμακρη, μια ερημίτισσα. Προσπάθησα επίμονα να την προσεγγίσω και να καταλάβω τι συνέβαινε, αλλά ποτέ δεν ένιωσε καλύτερα. Λυπάμαι που το λέω, αλλά η Τζένιφερ έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δεν αντιλήφθηκα άμεσα και δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο στο θέμα. Το άφησα στην άκρη γιατί ήμουν ερωτευμένος μαζί της και επικεντρώθηκα σε άλλα πράγματα που κάνουν τη ζωή μας όμορφη. Τα παιδιά μας μεγάλωναν όμορφα, η δουλειά μου πήγαινε εξαιρετικά και προσπαθούσα να απολαμβάνω τη ζωή παρά το γεγονός ότι στον γάμο μου δεν ήμουν πια ευτυχισμένος».

Οταν τα παιδιά τους άρχισαν να παρατηρούν ότι οι γονείς τους ήταν στην ουσία κάτι σαν δύο συνέταιροι και όχι δυο ερωτευμένοι, ο Φώτης Ντούλος αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα.
«Μετά από καιρό αποφάσισα ότι αν συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση η Τζένιφερ και εγώ δεν θα ήμασταν τίμιοι απέναντι στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας και φυσικά ο ένας στον άλλον. Ετσι, της ζήτησα να χωρίσουμε τον Δεκέμβριο του 2016».

Τον ρωτάω πώς αντιμετώπισε την αίτηση διαζυγίου η πρώην σύζυγός του. «Είχαμε μια πολιτισμένη συζήτηση και η Τζένιφερ μου ζήτησε να προσπαθήσουμε να σώσουμε τον γάμο μας, αλλά η καρδιά μου δεν ήταν πια εκεί. Ηθελα να είμαστε οι καλύτεροι γονείς για τα παιδιά μας, οι καλύτεροι φίλοι και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, αλλά χωρίς να είμαστε μαζί. Ουσιαστικά δεν είχαμε σχέσεις πάνω από έξι χρόνια και δεν περίμενα ότι αυτό θα άλλαζε. Σε εκείνο το σημείο η επαφή μου με την Τζένιφερ επικεντρωνόταν γύρω από τα παιδιά και δεν υπήρχαν ιδιωτικές στιγμές ή ψυχική επαφή. Ηξερα ότι αυτό απαιτούσε μια διαδικασία για όλους μας που ήθελε χρόνο, αλλά για μένα η απόφαση ήταν ειλημμένη».


doulos2
Ο Φώτης Ντούλος με τα πέντε παιδιά του, τα δίδυμα αγόρια, τα δίδυμα διαφορετικού φύλου και τη μικρή του κόρη



Επειδή γράφτηκαν πολλά για έντονη διαμάχη και καβγάδες ζητάω τη δική του εκδοχή.

«Οχι, δεν τσακωνόμασταν συχνά, σχεδόν καθόλου. Και εγώ και η Τζένιφερ είμαστε ήρεμοι χαρακτήρες. Τον Μάρτιο του 2018 της είπα ότι έτρεφα αισθήματα για τη Μισέλ (σ.σ.: Τροκόνις) και ότι δεν μπορούσαμε πλέον να είμαστε παντρεμένοι. Κάναμε πολύωρες συζητήσεις, όλες σε πολιτισμένο επίπεδο. Αποφασίσαμε να διαλύσουμε τον γάμο μας φιλικά και συμφωνήσαμε τα παιδιά να το μάθουν μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς».
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα παιδιά είχαν αντιληφθεί ότι οι γονείς τους είχαν απομακρυνθεί: «Οπως ανέφερα, τα παιδιά είχαν καταλάβει, οπότε, όπως είχαμε συμφωνήσει, τους μιλήσαμε στις αρχές του καλοκαιριού και το δέχτηκαν πολύ καλά. Ο Πέτρος είπε ότι αυτό γίνεται για το καλό όλων και εμείς τους είπαμε για τη Μισέλ και τη Νικόλ (σ.σ.: η κόρη της συντρόφου του από άλλον γάμο) και για τη μετακόμισή μου στο Κονέκτικατ. Τα παιδιά θα έλεγα ότι ενθουσιάστηκαν γιατί συμπαθούσαν πολύ τη Μισέλ και την κόρη της».

Η συζήτηση έρχεται αναπόφευκτα στην εξαφάνιση της Τζένιφερ και ζητάω να μου κάνει ένα σχόλιο:

«Δεν μπορώ να την εξηγήσω. Εύχομαι και ελπίζω να τη βρει η Αστυνομία. Ελπίζω να είναι ζωντανή».
Τον ρωτάω αν πιστεύει ότι είναι νεκρή.

«Είμαι πολύ προβληματισμένος από την εξαφάνισή της, οπότε το τι πιστεύω δεν είναι τόσο σημαντικό. Το λέω ξανά, εύχομαι να είναι ζωντανή».

Η άποψή του για τη Μισέλ Τροκόνις μετά την τρίτη της κατάθεση δεν άλλαξε, όπως θα περίμεναν κάποιοι: «Η καρδιά μου είναι μαζί της. Η Μισέλ βιώνει μια απίστευτη πίεση. Την ξέρω, την αγαπάω και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πει την αλήθεια».

Ο ίδιος ακούγεται ψύχραιμος όταν μιλάει για όσα περνάει αυτό το διάστημα: «Προσπαθώ να είμαι δυνατός. Προσεύχομαι για την Τζένιφερ και τα παιδιά μου, τη Μισέλ και την κόρη της και προσπαθώ να είμαι ευγνώμων για την οικογένεια και τους φίλους που έχω κάθε μέρα. Το μόνο που με στεναχωρεί πολύ είναι ότι λόγω δικαστικής απόφασης έχω σχεδόν πέντε μήνες να τους μιλήσω και να τα δω».

Υπάρχουν άνθρωποι που του συμπαρίστανται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές; «Με στήριξε όλη μου η οικογένεια, οι φίλοι μου, οι συμμαθητές από το Λύκειο, οι συνεργάτες μου στη δουλειά, αλλά και άνθρωποι που δεν είχα συναντήσει ποτέ, που με πλησίασαν και μου είπαν ότι με υποστηρίζουν σε όλο αυτό που βιώνω και ότι με πιστεύουν».

Η κουβέντα μας κλείνει ρωτώντας τον τι θέλει να πει στους Ελληνες φίλους και γνωστούς που διαβάζουν όσα γράφονται για εκείνον στον Τύπο.
«Οι φίλοι μου και οι γνωστοί μου στην Ελλάδα ξέρουν ποιος είμαι. Δεν χρειάζεται να πω πολλά σε αυτούς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης