«Αστράγαλοι έξω»: Η αγγλοσαξωνική στιλιστική τάση που κατακτά ΗΠΑ και Ευρώπη

«Αστράγαλοι έξω»: Η αγγλοσαξωνική στιλιστική τάση που κατακτά ΗΠΑ και Ευρώπη

Η νέα αυτή τάση της μόδας επιτάσσει κοντά παντελόνια που αφήνουν ακάλυπτο τον αστράγαλο

«Αστράγαλοι έξω»: Η αγγλοσαξωνική στιλιστική τάση που κατακτά ΗΠΑ και Ευρώπη
Το αγγλοσαξωνικό στιλιστικό μοντέλο «pinroll» εξελίσσεται . Η νέα τάση της μόδας επιτάσσει κοντά παντελόνια που αφήνουν ακάλυπτο τον αστράγαλο. 

Μικροί και μεγάλοι φορούν sneakers και παντελόνια με τον αστράγαλο σε κοινή θέα.

Αγνοώντας τις πολικές θερμοκρασίες που έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ, έφηβοι, νέοι αλλά και πιο μεγάλοι σε ηλικία ακολουθούν πιστά τη νέα στιλιστική τάση. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» που απεικονίζει στο σχετικό άρθρο της και την επίμαχη φωτογραφία, αντί να γυρίσεις το ρεβέρ του παντελονιού σου για να το κάνεις πιο κοντό, το παντελόνι είναι πιο κοντό από μόνο του ....Τα αθλητικά παπούτσια συμπληρώνουν το σύνολο και εννοείται πως μαζί με το παντελόνι, θα κοντύνουν και οι κάλτσες.

Οι κάλτσες σοσόνια είναι πλέον must . 
Κλείσιμο

Με έξωμα φορέματα στους -10 οι Βρετανίδες

Την ώρα που μικροί και μεγάλοι ακολουθούν πιστά το εξελιγμένο αγγλοσαξωνικό μοντέλο «pinroll», στη Βρετανία οι αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ντύνονται με πολύ ζεστά ρούχα.   

Ωστόσο, στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας,όπου το κρύο θυμίζει...Σιβηρία,ο φακός απαθανάτισε νεαρές κυρίες να αψηφούν τις πολικές θερμοκρασίες κάνοντας ουρές έξω από νυχτερινά κέντρα της περιοχής, φορώντας έξωμα μίνι φορέματα χωρίς καλσόν.

Τα πέδιλα ήταν απαραίτητο αξεσουάρ συμπληρώνοντας το σύνολο. Σημειωτέον, ο υδράργυρος έδειχνε χθες το βράδυ μείον δέκα βαθμούς Κελσίου...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης