O Γιώργος Μεσσάλας παρουσιάζει έργα από το μεγάλο κλασσικό θέατρο στο Άσυλο Ανιάτων

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 10 Μαρτίου με τον «Φιλάργυρο» του Μολιέρου

Μια μοναδική «διαδρομή» ξεκινά ο καλλιτέχνης Γιώργος Μεσσάλας με τους συνεργάτες του έχοντας ως συνοδοιπόρους του ιδιαίτερους και μοναδικούς θεατές, τους ανθρώπους που φιλοξενεί το Άσυλο Ανιάτων.

Από αυτό το Σάββατο ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα παρουσιάζει ειδικά διασκευασμένα έργα από το μεγάλο κλασσικό θέατρο μέσα στον χώρο του Ασύλου, αρχής γενομένης με τον Φιλάργυρο του Μολιέρου.

«Πιστεύουμε ότι η χαρά να προσφέρεις λίγη αγάπη και χαμόγελο σε κάθε άνθρωπο είναι επιβεβλημένη. Ακόμη περισσότερο σε εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση σε μια θεατρική αίθουσα. Έτσι η σκέψη μου, μαζί με την συμπαράσταση της Προέδρου του Ασύλου Ανιάτων, κας Ιωάννας Ηλιάδη και όλων των εργαζομένων, μου δίνει αυτήν την χρονιά την χαρά να βρεθώ κοντά στους νοσηλευόμενους και να προσπαθήσω μαζί με τους συνεργάτες μου να παρουσιάσουμε ειδικά διασκευασμένα έργα από το μεγάλο κλασσικό θέατρο μέσα στο χώρο του Ασύλου, ξεκινώντας με τον Φιλάργυρο του Μολιέρου. Ελπίζουμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο» αναφέρει ο κ. Μεσσάλας.

Η ειδικά διασκευασμένη παράσταση (διάρκεια 40΄) του έργου «Ο φιλάργυρος» θα παρουσιαστεί το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 13.00, στο Εντευκτήριο του Ασύλου Ανιάτων (Αγ. Ζώνης 39, Κυψέλη).

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr