Έρευνα: Από ποια ηλικία και πάνω... η γυναίκα ξέρει τι θέλει στο σεξ;

Έρευνα: Από ποια ηλικία και πάνω... η γυναίκα ξέρει τι θέλει στο σεξ;

Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου έχουν τον καλύτερο οργασμό και ευχαριστιούνται το σεξ όσο μεγαλώνουν - Τι απάντησαν 2600 γυναίκες από την Γερμανία

Έρευνα: Από ποια ηλικία και πάνω... η γυναίκα ξέρει τι θέλει στο σεξ;
Οι γυναίκες που έχουν σβήσει 36 κεράκια, φαίνεται ότι γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν στο κρεβάτι τους: ποια, δηλαδή, είναι τα...χούγια τους στο σεξ και πώς να τα ευχαριστηθούν. 

Έρευνα που δημοσιεύεται στη γερμανική εφημερίδα Bild και πραγματοποιήθηκε από την εφαρμογή για την αντισύλληψη «Natural cicrle» έδειξε ότι, οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου έχουν τον καλύτερο οργασμό και ευχαριστιούνται το σεξ όσο μεγαλώνουν. Αυτό, τουλάχιστον,  είναι το αποτέλεσμα έρευνας που διεξήχθη με τη βοήθεια ερωτηματολογίου σε δείγμα 2.600 γυναικών στη Γερμανία σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή.

Η έρευνα επικεντρώθηκε σε τρεις ηλικιακές ομάδες: κάτω των 23 ετών, 23 έως 36 ετών και 36 ετών και άνω. Οι γυναίκες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως, πόσο συχνά κάνουν σεξ, πόσο απολαμβάνουν την ερωτική τους ζωή, πόσο συχνά έρχονται σε οργασμό και πόσο ελκυστικές θεωρούν τον εαυτό τους.

Κλείσιμο
Το αποτέλεσμα: το καλύτερο σεξ έκαναν οι γυναίκες 36 ετών και άνω!
 
Περίπου το 86% αυτής της ηλικιακής ομάδας δήλωσαν ότι έκαναν καλό σεξ τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Το αντίστοιχο ποσοστό στις μεσήλικες γυναίκες ήταν 76% και των νεαρότερων γυναικών 56%.

Γιατί όμως είναι καλύτερο το σεξ από την ηλικία των 36 και άνω;

Σύμφωνα με την έρευνα, οι συμμετέχοντες στην ηλικία αυτή αισθάνονται πολύ καλά με το σώμα τους γεγονός που επιδρά θετικά στη σεξουαλική τους ζωή. Συγκεκριμένα, οκτώ στις δέκα γυναίκες δηλώνουν ότι αισθάνονται ελκυστικές και περίπου έξι στις δέκα υποστήριξαν ότι έρχονται τακτικά σε οργασμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης