Ποιες γυναίκες χρειάζονται αναζωογόνηση κόλπου;

Ποιες γυναίκες χρειάζονται αναζωογόνηση κόλπου;

Η σύγχρονη γυναίκα έχει αναφαίρετο δικαίωμα στη διατήρηση της λειτουργικότητας του κόλπου της, ή στην αλλαγή της εμφάνισης της γεννητικής περιοχής

Ποιες γυναίκες χρειάζονται αναζωογόνηση κόλπου;
Η σύγχρονη γυναίκα έχει αναφαίρετο δικαίωμα στη διατήρηση της λειτουργικότητας του κόλπου της, ή στην αλλαγή της εμφάνισης της γεννητικής περιοχής.

Με το πέρασμα του χρόνου, είτε λόγω τραυματικών γεγονότων όπως η εγκυμοσύνη και ο τοκετός, είτε λόγω φυσικής γήρανσης, τόσο ο κόλπος, όσο και η εξωτερική εμφάνιση του αιδοίου αλλάζουν. Η αισθητική γυναικολογία, μια αναπτυσσόμενη υπο-ειδικότητα που εισάγει την πλαστική χειρουργική στη γυναικολογία, έρχεται για να βελτιώσει τόσο τη φυσική εμφάνιση, όσο και τη λειτουργικότητα του κόλπου και γενικότερα του αιδοίου. Στις περισσότερες των περιπτώσεων επιτυγχάνονται και οι δύο στόχοι ταυτόχρονα.

Τα αποτελέσματα της αισθητικής γυναικολογίας μπορούν να αυξήσουν την απόλαυση της σεξουαλικής δραστηριότητας, ενώ ταυτόχρονα αναζωογονούν τα γεννητικά όργανα, κάνοντας τη συγκεκριμένη περιοχή στο σώμα σας να φαίνεται νεότερη, ομορφότερη και πιο ποθητή. Η σεξουαλική υγεία είναι σημαντική για μια χαρούμενη και ισορροπημένη ζωή. Εκτός από τη σωματική ευχαρίστηση, το σεξ ενδυναμώνει τους δεσμούς ανάμεσα στο ζευγάρι και προσθέτει ενθουσιασμό στην καθημερινότητά μας.

Κλείσιμο
– Γιατί κάποιες γυναίκες επιλέγουν την αισθητική γυναικολογία;

Πολλές γυναίκες είναι δυσαρεστημένες με την εμφάνιση των γεννητικών τους οργάνων. Αισθητικά δυσάρεστες δομές στα έξω γεννητικά όργανα μπορεί να είναι αποτέλεσμα: κληρονομικών χαρακτηριστικών, του τοκετού, τραυματισμού, ή της φυσικής γήρανσης.

Είτε πρόκειται για το μέγεθος, το σχήμα, το χρώμα, ή ακόμη και τη γενικότερη εμφάνιση της ευαίσθητης περιοχής, κάποιες γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες, με αποτέλεσμα να αισθάνονται αμηχανία, ντροπή, αγωνία και ανασφάλεια, κάτι που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε αποστροφή από το σεξ!

Ένα κοινό πρόβλημα που εμφανίζεται καθώς το σώμα της γυναίκας περνάει τη διαδικασία του τοκετού και της φυσικής γήρανσης, είναι αυτό της κολπικής χαλάρωσης. Οι μύες και οι σύνδεσμοι που περιβάλλουν τον κόλπο της τραυματίζονται ή χαλαρώνουν, οδηγώντας σε ακράτεια ούρων κατά την προσπάθεια, την απώλεια του μυϊκού ελέγχου και τη μείωση της σεξουαλικής ευχαρίστησης, τόσο στη γυναίκα όσο και στον σύντροφο της.

Σε αρκετές περιπτώσεις πολλές γυναίκες βιώνουν δυσφορία ή πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή, ή ακόμη και κατά τη διάρκεια της καθημερινότητάς τους ως αποτέλεσμα των αλλαγών που φέρνει η εμμηνόπαυση ή οι τραυματισμοί στον κόλπο.

Η αποκατάσταση πλέον αυτών των προβλημάτων είναι εφικτή! Η σύγχρονη ιατρική μπορεί, με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας μεθόδων, να προσφέρει μία σειρά λύσεων συνδυάζοντας άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο, με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα, τη σεξουαλική ζωή και κυρίως την αυτοπεποίθηση της γυναίκας!

Διαβάστε περισσότερα στο kontasou.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης