ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Φωτογραφίες: Οταν οι άντρες τρολάρουν τις «Βασικές» του Instagram

Φωτογραφίες: Οταν οι άντρες τρολάρουν τις «Βασικές» του Instagram

Τι θα γινόταν αν ξημέρωνε η ημέρα που οι άνδρες θα υιοθετούσαν τις σοσιαλμιντιακές συνήθειες των γυναικών; Ένας λογαριασμός στο Instagram δίνει τις απαντήσεις με τον πιο σαρκαστικό τρόπο

Φωτογραφίες: Οταν οι άντρες τρολάρουν τις «Βασικές» του Instagram
Γυμνάζονται, ταξιδεύουν, ερωτεύονται, είναι single, βγαίνουν με τις φίλες τους, φτιάχνουν νύχι και μαλλί. Ό,τι κι αν κάνουν οι γυναίκες σήμερα, θεωρούν υποχρέωσή τους να διατρανώσουν την καθημερινότητά τους στα κοινωνικά δίκτυα. Ειδικά στο Instagram που έχει γίνει κάτι σαν προσωπικό ημερολόγιο, το οποίο όμως μοιράζονται με δεκάδες, εκατοντάδες ή σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και με χιλιάδες followers.

Τι θα γινόταν όμως αν οι άνδρες άρχισαν να υιοθετούν τις σοσιαλμιντιακές συνήθειες των γυναικών; Αυτό σκέφτηκαν προφανώς οι δημιουργοί του λογαριασμού BrosBeingBasic (661 χιλιάδες followers) και με αυταπάρνηση, χιούμορ και αυτοσαρκασμό αποφάσισαν να απευθύνουν οικουμενικό κάλεσμα σε άλλους άνδρες να φορέσουν έστω για μία φωτογραφία τον μανδύα της “βασικιάς”. Το αποτέλεσμα είναι απλώς έργο τέχνης, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, ό,τι καλύτερο να χαζέψεις όταν σε πιάνουν τα blues στη δουλειά. Ασύδοτη, ατελείωτη, ατέρμονη ευχαρίστηση.


Κλείσιμο
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης