Έρευνα: Oι Γερμανοί δεν διστάζουν να... χαπακωθούν για να κάνουν κι άλλο σεξ

Έρευνα: Oι Γερμανοί δεν διστάζουν να... χαπακωθούν για να κάνουν κι άλλο σεξ

Μόνο ένας στους δέκα έχει ήδη λάβει φάρμακα τύπου Βιάγκρα - Μεταξύ των ηλικιών 30 και 49 ετών, το ποσοστό είναι 29%, και μεταξύ των ηλικιών 50 έως 70 ετών, το 27% πιστεύουν ότι τα χάπια ανόρθωσης μπορούν να βοηθήσουν τη λίμπιντο


Έρευνα: Oι Γερμανοί δεν διστάζουν να... χαπακωθούν για να κάνουν κι άλλο σεξ
Οι συμπολίτες της frau Μέρκελ δεν διστάζουν να καταφύγουν στα φαρμακεία για να προμηθευτούν φαρμακευτικά σκευάσματα που ενισχύουν τη λίμπιντο.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, τουλάχιστον ένας στους τέσσερις Γερμανούς δηλώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να λάβει σκευάσματα που ενισχύουν την σεξουαλική του απόδοση.   

Ωστόσο, μόνο ένας στους δέκα έχει ήδη λάβει φάρμακα τύπου Βιάγκρα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα έρευνας της ιστοσελίδας κοινωνικών γνωριμιών «Secret.de».
   
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, η αύξηση της γενετήσιας ορμής τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και σε όλες τις ηλικιακές ομάδες είναι εξίσου σημαντική. Συνολικά το 28% των Γερμανίδων υποστηρίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να λάβει τα κατάλληλα φάρμακα αν δεν έχει ερωτική διάθεση. Το ίδιο ποσοστό ισχύει και για τους άνδρες.
   
Στη περίπτωση των γυναικών ισχύει όμως το εξής: Μόνο το 3% των γυναικών έχουν προσπαθήσει να βελτιώσουν την σεξουαλική τους ζωή λαμβάνοντας τα κατάλληλα χάπια. 
   
Πάντως, το 37% των Γερμανών βλέπει με θετικό μάτι τα χάπια που βελτιώνουν τη σεξουαλική τους απόδοση. Οι πιο νεαροί είναι πιο ανοιχτοί στη λήψη αντίστοιχων σκευασμάτων σε σχέση με τους ερωτηθέντες μεγαλύτερης ηλικίας. 

Για παράδειγμα,το 30% των Γερμανών,ηλικίας 18 έως 30 ετών, δεν λένε όχι στη χρήση χαπιών.

Μεταξύ των ηλικιών 30 και 49 ετών, το αντίστοιχο ποσοστό είναι 29%, και μεταξύ των ηλικιών 50 έως 70 ετών, το 27% πιστεύουν ότι τα χάπια ανόρθωσης μπορούν να βοηθήσουν τη λίμπιντο.

Ωστόσο, περίπου το 50% απορρίπτει κατηγορηματικά τη λήψη ανάλογων σκευασμάτων.
 
Ειδικά οι άνδρες που θέλουν να ενισχύσουν τον...ανδρισμό τους καταφεύγουν στα χάπια της ευχαρίστησης: το 13% των Γερμανών παραδέχεται ότι έχει ήδη λάβει φάρμακα όπως το Βιάγκρα.
 
Η ηλικιακή ομάδα 30 έως 49 ετών, είναι αρκετά ενεργή: Το 8% δηλώνει ότι έχει κάνει χρήση τους.Μεταξύ των ηλικιών 50 και 70, το αντίστοιχο ποσοστό είναι 7%.
       
Οι άντρες ηλικίας μεταξύ 18 έως 29 ετών φαίνονται να είναι σε θέση να τα βγάλουν πέρα στο κρεβάτι χωρίς φαρμακευτική υποστήριξη: μόνο το 3% υποστηρίζουν ότι έχουν λάβει χάπια για να διεγερθούν ερωτικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης