Βίντεο: Να γιατί η «τσουλήθρα» στις κυλιόμενες δεν είναι ποτέ καλή ιδέα...

Βίντεο: Να γιατί η «τσουλήθρα» στις κυλιόμενες δεν είναι ποτέ καλή ιδέα...

Ακόμα κι αν έχεις πιει δέκα μπύρες

Βίντεο: Να γιατί η «τσουλήθρα» στις κυλιόμενες δεν είναι ποτέ καλή ιδέα...
Το πάθημα ενός νεαρού, ο οποίος προσπάθησε μετά από μια νύχτα άγριου μεθυσιού να κάνει τσουλήθρα στο πλαινό μέρος από τις κυλιόμενες σκάλες του λονδρέζικου μετρό, με ξεκαρδιστικά - και άκρως επώδυνα - αποτελέσματα, καταγράφει ένα viral βίντεο που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 22χρονος Freddie Andrews είχε καταναλώσει δέκα μπύρες σε νυχτερινή έξοδο με τους φίλους του, όταν είδε ξαφνικά τις κυλιόμενες σκάλες στο μετρό και αποφάσισε ότι... ήταν πολύ βιαστικός για να τις κατέβει κανονικά. Έτσι ξεκίνησε να κάνει τσουλήθρα στο πλαϊνό μεταλλικό κομμάτι, αγνοώντας επιδεικτικά τα εξογκώματα που έχουν τοποθετηθεί εκεί, ακριβώς για να αποτρέπονται τέτοιες ενέργειες. 

Εκείνα ωστόσο δεν τον «αγνόησαν», με αποτέλεσμα ο νεαρός να χτυπήσει σε ένα άκρως ευαίσθητο σημείο της ανατομίας του. Από εκεί και πέρα όλα πήραν την... κατω βόλτα, όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο που τράβηξε φίλος του και δημοσίευσε στα social media.

O ίδιος ο 22χρονος δήλωσε στη Sun ότι, αν και δεν ένιωσε ιδιαίτερο πόνο τη συγκριμένη στιγμή λόγω του μεθυσιού, την επόμενη μέρα μαζί με το hang over είχε να αντιμετωπίσει και μια αρκετά μεγάλη δυσκολία στο περπάτημα. Περαστικά του και... καλά μυαλά!

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης