“- Θυμάσαι τα Χριστούγεννα του 2017;” “- Ναι! Είναι στο Mobook!”

“- Θυμάσαι τα Χριστούγεννα του 2017;” “- Ναι! Είναι στο Mobook!”

Εκτυπώστε τις στιγμές των γιορτών από το κινητό σας σε υπέροχα photobooks - Η νέα έξυπνη εφαρμογή που κάνει τις χαρές σας εικόνες και τις εικόνες σας albums ζωής... 

“- Θυμάσαι τα Χριστούγεννα του 2017;”  “- Ναι! Είναι στο Mobook!”
Τα παιδιά στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η οικογένεια τσουγκρίζει τα ποτήρια γύρω από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Πιο μετά έχει βόλτα στο χωριό του Άγιου Βασίλη κι αργότερα ποτό με φίλους σ' εκείνο το κουκλίστικο μπαράκι. Η επόμενη ημέρα “φωνάζει” εκδρομή κι εσύ τρέχεις με χίλια στο κατάλευκο χιόνι ή πίνεις τον καφέ σου σε κάποιο μαγικό προορισμό. Φτιάχνεις μελομακάρονα και κουραμπιέδες, πακετάρεις δώρα, τα παιδιά ανοίγουν τα πακέτα γεμάτα αγωνία, ο Άγιος Βασίλης έφτασε, ένα μεγάλο γέλιο, ένα τεράστιο χαμόγελο, ένα ζεστό φιλί, πολύ ευτυχία. Με το κινητό στο χέρι τρέχεις όλα να τα προλάβεις, όλα να τ' απαθανατίσεις για να τα θυμάσαι και την επόμενη και την μεθεπόμενη χρονιά και για πάντα! Κάποια στιγμή κοντοστέκεσαι. Αναρωτιέσαι και ύστερα ρωτάς:
  
“- Θυμάσαι εκείνα τα Χριστούγεννα των περασμένων ετών;” “- Όχι και τόσο καλά”, σου απαντούν. “Κάπου, υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες, αλλά δεν ξέρω που. Κάποιες είναι σε album, άλλες στον υπολογιστή, άλλες στο κινητό... Τι ωραία που θα ήταν να τις είχα κάπου όλες μαζί...”. Ο παραπάνω διάλογος είναι γνωστός. Κάπου τον έχεις ακούσει, κάτι σου θυμίζει, ίσως να είναι και δικός σου. Αυτά τα Χριστούγεννα ο παραπάνω διάλογος μαζί με τις χαμένες γιορτινές στιγμές μπορούν να περάσουν στον... χρόνο τον παλιό χάρη στην νέα έξυπνη εφαρμογή που κάνει τις χαρές σας εικόνες και τις εικόνες σας παντοτινά albums ζωής...



Κλείσιμο



   
Την ώρα που το κινητό σου γεμίζει από φωτογραφικά ενσταντανέ και που εσύ αναρωτιέσαι ποια φωτογραφία να "πετάξεις” και ποια να κρατήσεις για να χωρέσεις τη νέα σου μεγάλη στιγμή, το Mobook είναι εδώ για να σου απαντήσει «Καμία!». Το Mobook, η νέα και μοναδική στη χώρα μας έξυπνη εφαρμογή ήρθε για να μεταμορφώσει με ένα μόνο κλικ όλες τις φωτογραφίες που έχεις στο κινητό σου σε φωτογραφικό album! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή, να επιλέξεις τις φωτογραφίες που θέλεις και να πατήσεις την ένδειξη «αποστολή». Μπορείς να επιλέξεις το εξώφυλλο του album, τη σειρά των φωτογραφιών που επιθυμείς, να βάλεις όσες φωτογραφίες θέλεις, να γράψεις λεζάντα κάτω από κάθε φωτογραφία και να δώσεις στο album σου τον τίτλο που σου αρέσει! To MoBook δεν είναι ένα οποιοδήποτε φωτογραφικό album. Είναι το album που φτιάχνεις εσύ με περιεχόμενο τις πιο γλυκές σου αναμνήσεις. Αυτές που αξίζει να θυμάσαι για πάντα! Γιατί, όλα θέλεις να τα θυμάσαι, όλα θέλεις να τα κρατήσεις, τίποτα να μην ξεχάσεις, τίποτα να μην πετάξεις. Να τα κοιτάς τα βράδια και να χαμογελάς γλυκά, να τα χαζεύεις κρυφά, όσο τα χρόνια περνούν, και να λες: «Θυμάσαι εκείνα τα Χριστούγεννα;». 







Χριστουγεννιάτικη Προσφορά από το Mobook: Όλα τα σκληρόδετα εξώφυλλα με έκπτωση 20% μέχρι 31/12/1027! 

Info: Τα Mobooks τυπώνονται σε εξαιρετικής ποιότητας gloss χαρτί με την κορυφαία τεχνολογία ψηφιακής φωτογραφικής εκτύπωσης και βιβλιοδετούνται άριστα για να είναι όμορφα και ανθεκτικά. Κάνε σήμερα κιόλας το δικό σου Mobook και... μην πετάξεις τίποτα!



 





Info: Η εφαρμογή διατίθεται επίσημα στο Google Play store και στο App Store.
Μπορείτε να την κατεβάσετε στη συσκευή σας πατώντας εδώ http://get.mobook.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα www.mobook.gr και Facebook: Mobook. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης