Οι επτά πιο περίεργοι μύθοι για το σεξ

Οι επτά πιο περίεργοι μύθοι για το σεξ

Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δετερόλεπτα; - Υποκρίνονται και οι άντρες οργασμό; - Το IQ επηρεάζει τις επιδόσεις των γυναικών στο κρεβάτι; - Ο ανανάς αλλάζει τη γεύση του σπέρματος;

Οι επτά πιο περίεργοι μύθοι για το σεξ
 Μύθοι και αλήθειες για το σεξ. Τι να πιστέψεις και τι όχι;Βεβαίως, η εμπειρία είναι ο καλύτερος σύμβουλος,σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild".  
 
1. Μετά από πέντε χιλιάδες κορυφώσεις, έρχεται το τέλος της εκσπερμάτισης. Μύθος:
Καλά που δεν υπάρχει τίποτα το αληθές σε αυτό! Ευτυχώς τα σπερματοζωάρια αναπαράγονται συνεχώς και τίποτε δεν εμποδίζει τις υγρές, ευτυχισμένες νύχτες...

Κλείσιμο
2. Μόνο οι γυναίκες έχουν ψεύτικο οργασμό.
Είναι αλήθεια ότι το 83% των γυναικών προσποιείται ότι έχει οργασμό. Αλλά κι ένας στους τέσσερις άνδρες έχουν προσπαθήσει να δείξουν στη σύντροφό τους ότι βρίσκονται κοντά στην κορύφωση. Γιατί αυτό; Απλά δεν ήθελαν να την απογοητεύσουν.

3.Οι χαζές τα δίνουν όλα στο κρεβάτι...
Το μορφωτικό επίπεδο και το IQ των γυναικών δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι. Επιπλέον το ποια είναι καλή στο κρεβάτι είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. 



4. Οι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε επτά δευτερόλεπτα;
Μύθος. Οι άνδρες σκέφτονται το σεξ πιο συχνά από τις γυναίκες αλλά αυτή η θεωρία είναι εντελώς μη ρεαλιστική!

5. Ο ανανάς αλλάζει τη γεύση του σπέρματος;  
Είναι αλήθεια ότι ο χυμός του φρούτου αυτού αλλάζει τη γεύση του σπέρματος αλλά αυτό δεν ισχύει για το σπέρμα που έχει ήδη παραχθεί. Θα πρέπει ο άνδρας πριν την σεξουαλική πράξη να έχει καταναλώσει αρκετές ώρες πριν το φρούτο αυτό για να μην γίνει αντιληπτό από την σεξουαλική σύντροφο.

6. Το μήκος της μύτης αποκαλύπτει το μέγεθος του ανδρικού μορίου;
Αυτό είναι ίσως ένα από τους παλαιότερους μύθους του σεξ και βεβαίως δεν ισχύει. Είναι ιατρικά και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το μήκος της μύτης δεν αποτελεί ένδειξη για το μέγεθος του πέους. 

7. Με τις ξανθές διασκεδάζει κανείς περισσότερο στο κρεβάτι. 

 Μπορεί η Μέριλιν Μονρόε να έγινε σύμβολο του σεξ ,όμως οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι οι κοκκινομάλλες είναι οι σεξοβόμβες....
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης