Μαγνητίζουν τα έπιπλα Fendi στην έκθεση Design Maimi

Μαγνητίζουν τα έπιπλα Fendi στην έκθεση Design Maimi

Απαλές αποχρώσεις και εξωτικές προτάσεις μέσα από υλικά όπως σίδερο, μπρούτζος, κεραμικά σε λευκό ματ, γυαλί και νέον, μαζί με πιο φυσικά υλικά, σαν το ξύλο καρυδιάς, πλέγμα από χοντρό μπαμπού, κλωστές από κοκοφοίνικα

Μαγνητίζουν τα έπιπλα Fendi στην έκθεση Design Maimi
Με ένα ανοιχτό περιβάλλον για «καλοζωία», ο οίκος Fendi εορτάζει τη 10η συμμετοχή του στο Design Maimi, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Τέχνης στο Μαϊάμι 2017. Ο τίτλος, χαρακτηριστικός: «Welcome!».

Σε ένα λίβινγκ ρουμ, το οποίο συνέλαβε το μυαλό της Μαρία Κριστέρα Ντιντέρο, η Κιάρα Αντρέατι σχεδιάζει τα έπιπλα, ερμηνεύοντας τις πιο διάσημα «εμβλήματα» του οίκου της Ρώμης.

Χρησιμοποιεί δέρμα cuio romano, τη γνωστή βελονιά selleria, δημιουργίες με το περίφημο pequin fur του FENDI. Απαλές αποχρώσεις και εξωτικές προτάσεις μέσα από υλικά όπως σίδερο, μπρούτζος, κεραμικά σε λευκό ματ, γυαλί και νέον. Μαζί με πιο φυσικά υλικά, σαν το ξύλο καρυδιάς, πλέγμα από χοντρό μπαμπού, κλωστές από κοκοφοίνικα, η Αντρεάτι φαντάζεται εκ νέου τις προηγούμενες συμμετοχές του οίκου και μας δίνει, σε όλο του το εύρος, το πνεύμα του FENDI.

Κλείσιμο
Ένας τεσσάρων μέτρων καναπές, με ταπετσαρία σε μαύρο και ταμπά, φωτίζεται από κρεμαστές λάμπες που εμπνέονται από την ιαπωνική παράδοση. Μάλλινο χαλάκι, για να επιδειχθεί η βελονιά selleria. Coffee table από μπαμπού. Πολυθρόνες με πλεχτή πλάτη από σχοινί κάνναβης.

Η όλη ατμόσφαιρα αναμειγνύει αρχέγονους υπαινιγμούς που σχετίζονται με τη γη και ορίζουν μια πολυτέλεια της υπαίθρου. Εξευγενισμένη, όμως, με κομψά και εκλεπτυσμένα στοιχεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης