Εξειδικευμένα πακέτα προληπτικού ελέγχου Ομίλου ΥΓΕΙΑ

Εξειδικευμένα πακέτα προληπτικού ελέγχου Ομίλου ΥΓΕΙΑ

Εξειδικευμένα πακέτα προληπτικού ελέγχου Ομίλου ΥΓΕΙΑ
Με την ραγδαία εξέλιξη της ιατρικής, είναι πλέον στο χέρι μας όχι μόνο να αντιμετωπίζουμε περιστατικά υγείας αλλά και να προλάβουμε ή να χειριστούμε εγκαίρως ό,τι μπορεί να προκύψει.

Όλοι μας, μπορεί να φροντίζαμε περισσότερο τον εαυτό μας αν γνωρίζαμε πόσο απλό είναι να αποκτήσουμε μερικές υγιεινές συνήθειες, πόσο λίγος χρόνος χρειάζεται για να κάνουμε κάποιες τυπικές εξετάσεις, πόσο εύκολο είναι να προφυλάξουμε τον εαυτό μας από ασθένειες λιγότερο ή περισσότερο σοβαρές, μέσω του προληπτικού ελέγχου υγείας (check up). 

Ο προληπτικός έλεγχος συμβάλλει ουσιαστικά στην ανίχνευση ατόμων υψηλού κινδύνου που χρειάζονται περαιτέρω έλεγχο και παρακολούθηση (πρόληψη). Επιπλέον μπορεί να οδηγήσει στη διάγνωση μιας παθολογικής κατάστασης σε πρώιμο στάδιο (έγκαιρη διάγνωση). Γίνεται περιοδικά και διαφοροποιείται ανάλογα με το φύλο και την ηλικία. 

Κλείσιμο
Στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ δημιουργήσαμε ειδικά διαμορφωμένα checkup για να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες. Τα checkup διενεργούνται στα Τμήματα Προληπτικού Ελέγχου από εξειδικευμένους ιατρούς, με σύγχρονο εξοπλισμό και σε άνετους και ασφαλείς χώρους.

FIT2WORK:  έχει στόχο να αποτυπώσει τη φυσική κατάσταση του εργαζόμενου και να αποτελέσει τη βάση για την πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων υγείας. Με το FIT2WORK, ο κάθε εργαζόμενος θα ενημερωθεί για τους εξωτερικούς παράγοντες που τον επηρεάζουν ανάλογα με το είδος της εργασίας του και θα λάβει εξατομικευμένες οδηγίες ώστε να  προστατέψει την υγεία του. 
 
FIT2PLAΥ: αποτυπώνει τη φυσική κατάσταση του αθλητή και να αποτελέσει τη βάση για την πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων υγείας. Με το FIT2PLAY, ο αθλητής θα ενημερωθεί για τους εξωτερικούς παράγοντες που τον επηρεάζουν ανάλογα με το είδος της άσκησης και θα λάβει εξατομικευμένες οδηγίες ώστε να προστατέψει την υγεία του. 
 
FIT2PLAY ADVANCED: εκτιμάται η κατάσταση της υγείας σας με βάση τις ιατρικές και τις παρακλινικές εξετάσεις ενώ γίνεται συνεκτίμηση των δραστηριοτήτων με μετρήσεις από μια «έξυπνη» συσκευής υγείας και άθλησης (activity tracker),  όπως παλμοί, βήματα, διάρκεια άσκησης, διάρκεια ύπνου κ.ά., μετά από την καταγραφή των καθημερινών συνηθειών. Με το FIT2PLAY ADVANCED θα λάβετε σαφείς ιατρικές οδηγίες και στόχους φυσικής άσκησης για να παρακολουθείτε εύκολα την υγεία σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας αλλά και να βελτιστοποιήσετε την ποιότητα της άθλησης σας.

FIT2SWIM: αποτυπώνει τη φυσική κατάσταση του κολυμβητή και να αποτελέσει τη βάση για την πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων υγείας. Με το FIT2SWIM, ο κολυμβητής θα ενημερωθεί για τους εξωτερικούς παράγοντες που τον επηρεάζουν και θα λάβει εξατομικευμένες οδηγίες ώστε να προστατεύσει την υγεία του. 

FIT2DRIVE: αποτυπώνει τη φυσική κατάσταση του επαγγελματία οδηγού και να αποτελέσει τη βάση για την πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων υγείας.  Με το FIT2DRIVE, ο επαγγελματίας οδηγός θα ενημερωθεί για τους εξωτερικούς παράγοντες που τον επηρεάζουν ανάλογα με το μεταφορικό μέσο που χρησιμοποιεί, και θα λάβει εξατομικευμένες οδηγίες ώστε να  προστατεύσει την υγεία του. 

FIΤ2TRAVEL: αποτυπώνει τη φυσική κατάσταση του ταξιδιώτη και τον διευκολύνει στην έγκαιρη πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων υγείας που πιθανώς να εμφανιστούν. Με το FIT2TRAVEL, ο κάθε ταξιδιώτης θα μπορεί να ενημερωθεί για τους εξωτερικούς παράγοντες που τον επηρεάζουν ανάλογα με τη συχνότητα και το μεταφορικό μέσο που χρησιμοποιεί, και θα λάβει εξατομικευμένες οδηγίες ώστε να προστατεύσει την υγεία του καλύτερα.

FIT2COOK:  έχει στόχο να αποτυπώσει τη φυσική κατάσταση του επαγγελματία μάγειρα και να αποτελέσει τη βάση για την πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων υγείας. Με το FIT2COOK, οι επαγγελματίες του κλάδου εστίασης θα ενημερωθούν για τους εξωτερικούς παράγοντες που τους επηρεάζουν στο χώρο εργασίας τους και θα λάβουν εξατομικευμένες οδηγίες ώστε να προστατεύουν την υγεία τους. 


Μάθετε περισσότερες πληροφορίες:
Τμήμα Προληπτικού Ελέγχου ΥΓΕΙΑ
Τμήμα Προληπτικού Ελέγχου ΜΗΤΕΡΑ  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης