Έρευνα: Όσοι άνδρες έχουν υποβληθεί σε στείρωση είναι «ταύροι» στο κρεβάτι

Έρευνα: Όσοι άνδρες έχουν υποβληθεί σε στείρωση είναι «ταύροι» στο κρεβάτι

Έχουν περισσότερες σεξουαλικές ορμές και καλύτερο οργασμό, αφού δεν χρειάζεται να ανησυχούν για πιθανή εγκυμοσύνη της συντρόφου τους

Έρευνα: Όσοι άνδρες έχουν υποβληθεί σε στείρωση είναι «ταύροι» στο κρεβάτι
Όσοι άνδρες έχουν κλείσει την αναπαραγωγική τους «στρόφιγγα», μετά είναι «ταύροι» στο κρεβάτι. 

Έχουν περισσότερες σεξουαλικές ορμές, πιο πολλούς οργασμούς αλλά και καλύτερη στύση, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης.

Η έρευνα, που διεξήχθη σε δείγμα 294 ζευγαριών, δημοσιεύεται στη βρετανική εφημερίδα "Daily Mail".

Κλείσιμο
H αγγειεκτομή, η χειρουργική διαδικασία για την ανδρική στείρωση, φαίνεται πως απελευθερώνει τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου στα σεντόνια. Πιθανότατα γιατί δεν υποβόσκει ο φόβος ότι η γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος. 

Στην αγγειεκτομή ουσιαστικά αναστέλλεται η ανδρική γονιμότητα και θεωρείται επιτυχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του 99%. Πρόκειται για μία χειρουργική διαδικασία στείρωσης που χρησιμοποιείται στους άνδρες εκείνους που δεν θέλουν να αποκτήσουν άλλα παιδιά. 

Η έρευνα του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης έδειξε ότι,πάνω από το 12% των ανδρών κάνουν περισσότερο σεξ μετά την αγγειεκτομή. Τέσσερις στους δέκα άνδρες υποστηρίζουν μάλιστα πως η σεξουαλική τους ζωή έχει βελτιωθεί αισθητά μετά την διαδικασία ενώ ανέφεραν πως είχαν έντονη όρεξη για σεξ, καλύτερο οργασμό και στύση.

Όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης, η σεξουαλική απελευθέρωση των ανδρών οφείλεται πιθανότατα στο γεγονός ότι δεν αισθάνονται άγχος για πιθανή εγκυμοσύνη της συντρόφου τους. 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης