Δέκα πράγματα που δεν ξέρετε για τον σύντροφό σας

Δέκα πράγματα που δεν ξέρετε για τον σύντροφό σας

Μπορεί να είναι κρυφές σεξουαλικές φαντασιώσεις, μία απιστία ή ένας κρυφός γάμος, μυστικά τα οποία οποία ένας άνδρας μπορεί να κρατήσει επιμελώς για τον εαυτό του

Δέκα πράγματα που δεν ξέρετε για τον σύντροφό σας
Aν νομίζετε ότι ξέρετε πολύ καλά τον σύντροφό σας, αυταπατάστε!  Υπάρχουν πολλές άγνωστες πλευρές που οι αγαπημένοι σας τις κρατούν αποκλειστικά για τον εαυτό τους . 

Σύμφωνα με έρευνα του "ElitePartner " σε δείγμα 6.500 ατόμων που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα "Bild" , υπάρχουν τουλάχιστον δέκα πράγματα που αφορούν τον αγαπημένο σας, για τα οποία έχετε πλήρη... μεσάνυχτα. 

Μπορεί να είναι κρυφές σεξουαλικές φαντασιώσεις, μία απιστία ή ένας κρυφός γάμος, μυστικά τα οποία οποία ένας άνδρας μπορεί να κρατήσει επιμελώς για τον εαυτό του.

Κλείσιμο
Τα δέκα μυστικά που κρατούν οι σύντροφοι από το ταίρι τους  

1. Ανάρμοστη σχέση στο χώρο εργασίας

Ο  συνάδελφος που είναι σέξι δεν περνάει απαρατήρητος. Τουλάχιστον για το 17% των ανδρών που ρωτήθηκαν και τόλμησαν να παραδεχτούν ότι είχαν ερωτική σχέση στο γραφείο. Στην περίπτωση των γυναικών, το ποσοστό ήταν 14%. 

2. Συμβίωση; Όχι

Οι περισσότεροι άνδρες νομίζουν ότι οι γυναίκες θέλουν τους "σπιτώσουν". Αυτό που πολλοί άνδρες δεν γνωρίζουν είναι ότι, μία στις τέσσερις γυναίκες θέλουν να συζήσουν με τον αγαπημένο της. Στην περίπτωση των ανδρών, μόνο το 18% θέλει να συμβιώσει με το ταίρι του. 

3. «Εγκεφαλική» απιστία 

Το 34% των ερωτηθέντων έχει ερωτευτεί - χωρίς να κάνει σεξ- ενώ ήταν σε σχέση.Για τις γυναίκες το ποσοστό είναι 35% ενώ για τους άνδρες 32%. Για το λόγο αυτό, όποιος πιστεύει ότι έχει γνωρίσει την αδερφή- ψυχή, καλό θα είναι να κρατάει...μικρό καλάθι. 
   
4. Σεξ σε απίθανα σημεία 


Σεξ στην παραλία ή μέσα σε ντουλάπα; Πάνω από το 1/4 των ανδρών παραδέχτηκαν ότι έχουν κάνει σεξ σε περίεργα μέρη . Για τις γυναίκες το αντίστοιχο ποσοστό είναι 18%.

5.Ο σύντροφός σας μπορεί να ζήσει καλά και χωρίς εσάς

Αυτό ισχύει για το 71% των ανδρών. Το ποσοστό των γυναικών που δεν αισθάνονται πλήρεις χωρίς το άλλο τους μισό είναι 64%.

6.Ανδρική απιστία


Σχεδόν το ένα τέταρτο των ανδρών παραδέχεται ότι έχει βρεθεί σε ξένη αγκαλιά. Για τις γυναίκες το αντίστοιχο ποσοστό είναι 16%. 

Είναι αλήθεια πάντως ότι , για το 92% των ερωτηθέντων είναι σημαντικό να παραμείνουν μαζί σε μια σχέση για πάντα.  

7. Καμία όρεξη για γάμο 

 Σύμφωνα με την έρευνα, το 37% των αντρών θα προτιμούσε να μείνει με την αγαπημένη του κάτω από την ίδια στέγη χωρίς να βάλει "βέρα" στο δεξί. 
  
8.Για πάντα μαζί; 'Οχι

 Μόνο το 11% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι θα ζήσουν για πάντα μαζί με το ταίρι τους. 
 
9. Ο πρώην δεν μένει για πάντα πρώην 

Μια στις πέντε γυναίκες (20%) παραδέχεται ότι βρέθηκε ξανά στο κρεβάτι μ΄έναν πρώην σύντροφο. Στην περίπτωση των ανδρών, το 17% ξανακύλησε στην παλιά του αγάπη. 

10.Αμφισβήτηση της σχέσης

Κάθε φορά, ακόμη και μετά από μία μακρόχρονη σχέση, αμφισβητούμε μερικές φορές αν ο σύντροφός μας είναι πράγματι ο σωστός. Αυτό ισχύει για το 23% των ερωτηθέντων.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης