Προστατευτείτε από τις «λοιμώξεις» ενισχύοντας το… ανοσοποιητικό σας

Προστατευτείτε από τις «λοιμώξεις» ενισχύοντας το… ανοσοποιητικό σας

Ας μη ξεχάσουμε, ότι η διατήρηση της «κλασικής ρουτίνας» σωστού πλυσίματος των χεριών αποτελεί πρωταρχικό παράγοντα πρόληψης

Προστατευτείτε από τις «λοιμώξεις» ενισχύοντας το… ανοσοποιητικό σας
Καθώς οδεύουμε στα σκαλοπάτια του Χειμώνα, όλο και περισσότερο, οι γονείς ανησυχούν για την υγεία των παιδιών τους αλλά και τη δική τους.

Κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα μπορούσαμε να παραθέσουμε θα βοηθήσουν όλη την οικογένεια να αποκτήσει μία γερή άμυνα έναντι των λοιμώξεων και των εποχιακών ασθενειών με απλούς εναλλακτικούς τρόπους.

Ας μη ξεχάσουμε, ότι η διατήρηση της «κλασικής ρουτίνας» σωστού πλυσίματος των χεριών αποτελεί πρωταρχικό παράγοντα πρόληψης σε συνδυασμό με το τακτικό εξαερισμό των χώρων. Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού, όμως, είναι ο βασικότερος στόχος μας και αυτό επιτυγχάνεται με μία σειρά από διαδικασίες...

Κλείσιμο
Αρχικά, η ενίσχυση του ανοσοποιητικού επιτυγχάνεται με τη διατήρηση ενός σωστού και υγιεινού «διατροφολογικού»  προγράμματος.  Όσο κατάλληλα και σωστά να τρώμε, οι απαιτήσεις της σύγχρονής ζωής αλλά και η ίδια η ποιότητα των τροφών, αποτρέπουν την σωστή διανομή των θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που τα "συμπληρώματα αλλά & τα κατάλληλα βότανα" αποκαθιστούν τα κενά του οργανισμού και επιφέρουν την ενίσχυση αυτού.

Ταυτόχρονα, ο συνδυασμός - Εναλλακτικών Θεραπειών - όπως: η διατήρηση Θετικής Ψυχολογίας με τεχνικές «διαχείρισης άγχους & θυμού» σε συνδυασμό με την «επανεκπαίδευση του τρόπου σκέψης» και τον «οικογενειακό διαλογισμό» ~ βοηθούν στην ποιοτικότερη επικοινωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας αλλά και στην ψυχική ηρεμία αυτών.

Η θεραπευτική Yoga, τέλος, επιφέρει την σωματική ισορροπία και ενισχύει... το κυκλοφορικό σύστημα ώστε να μεταφερθούν και να διανεμηθούν όλα τα θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό κατάλληλα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.kontasou.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης