Νέα σοκολάτα με... κολλαγόνο υπόσχεται αντιγηραντικά αποτελέσματα σε δύο εβδομάδες

Νέα σοκολάτα με... κολλαγόνο υπόσχεται αντιγηραντικά αποτελέσματα σε δύο εβδομάδες

Σας ομορφαίνει και σας κάνει να φαίνεστε νεότερη 

Νέα σοκολάτα με... κολλαγόνο υπόσχεται αντιγηραντικά αποτελέσματα σε δύο εβδομάδες
Είστε chococholic; Νιώθετε ότι μόλις βάζετε στο στόμα σας την γλυκιά απόλαυση, ο ουρανίσκος σας "απογειώνεται"; Τώρα υπάρχει κι άλλος λόγος που σας δικαιώνει για την επιλογή σας.   
 
Η σοκολάτα μπορεί να ανανεώσει την επιδερμίδα σας και να μειώσει τα σημάδια της γήρανσης σε μόλις δύο εβδομάδες, όπως ισχυρίζεται μία εταιρεία τροφίμων στην Αριζόνα των ΗΠΑ που είχε την ιδέα να συνδυάσει την γεύση με την ομορφιά. 
  
Καταναλώνοντας σοκολάτα αποκτάτε λαμπερό δέρμα σε δύο εβδομάδες, όπως επισημαίνει η αμερικάνικη εταιρεία . 
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail", κάθε βάζο με τις σοκολάτες ομορφιάς που φέρει το λογότυπο της εταιρείας περιέχει 30 σοκολατένια ζαχαρωτά. Αρκούν ένα ή δύο σε καθημερινή βάση για να γίνουν ορατά τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάθε βάζο κοστίζει 45 δολάρια. 
     
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι σοκολατένιες καραμέλες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στη βρετανική αγορά κάνουν ένα μίνι "λίφτινγκ" στο δέρμα σε μόλις δύο εβδομάδες.

Κλείσιμο
"Κάθε σοκολάτα εμπεριέχει ένα συμπλήρωμα κολλαγόνου, οι επονομαζόμενες "Phytoceramides", που βοηθούν στη μείωση των ρυτίδων.
Πιστεύουμε ότι η αληθινή ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και ξεκινά με το ότι: Είμαστε ότι τρώμε. Κι επειδή αγαπάμε τη σοκολάτα, θα θέλαμε να έχουμε στη διάθεσή μας ένα συστατικό φυτικής προέλευσης το οποίο θα είχε ευεργετικά αποτελέσματα στον οργανισμό", υποστηρίζουν οι Γουίτνι Τίνγκλ και Ντανιελ Ντιμπουάζ, στελέχη της εταιρείας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης