Big baby στη Φλόριντα: Μητέρα γέννησε κοριτσάκι 5,9 κιλών!

Big baby στη Φλόριντα: Μητέρα γέννησε κοριτσάκι 5,9 κιλών!

Συγκλονιστική περιγραφή της μητέρας για τις αντιδράσεις του γιατρού και των νοσοκόμων την ώρα της γέννησης - Η Carleigh θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς «βγήκε» μία εβδομάδα πριν τη συμπλήρωση των 9 μηνών

Big baby στη Φλόριντα: Μητέρα γέννησε κοριτσάκι 5,9 κιλών!
Κοριτσάκι διαστάσεων μωρού... εννιά μηνών γέννησε μία γυναίκα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, με συνέπεια να γίνει... διάσημη σε ολόκληρη την Αμερική και το νεογέννητο να «βαπτιστεί» Big Baby!

Το κοριτσάκι γεννήθηκε σχεδόν 5,9 κιλά, όσο δηλαδή θα ήταν ένα κανονικό μωρό σε ηλικία 9 μηνών και διπλάσιο μέγεθος από τον μέσο όρο.

Οι γονείς, Κρίσι και Λάρι Κόρμπιτ, δήλωσαν ότι δεν είχαν ιδέα πόσο μεγάλο ήταν το παιδί. Η ομολογία της μητέρας είναι εκπληκτική: «Όταν ο γιατρός την έβγαλε από μέσα μου, άκουσα τον ίδιο και τις νοσοκόμες να γελούν και να είναι ενθουσιασμένοι».

Κλείσιμο


Ο δε γιατρός απευθυνόμενος στον πατέρα, είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά. Μήπως είναι... δύο μαζί;».

Η Carleigh, όπως είναι το όνομά της, θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο μεγάλη και ακόμη πιο βαριά, καθώς γεννήθηκε μία εβδομάδα νωρίτερα από την ημερομηνία που είχε ορίσει ο γυναικολόγος για την κάλυψη των εννέα μηνών.

Αν η μητέρα συμπλήρωνε ολόκληρο το διάστημα της εγκυμοσύνης, το κοριτσάκι θα υπερέβαινε τα 6 κιλά και 350 γραμμάρια, σύμφωνα με τους γιατρούς.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης