Just A Baby: Η εφαρμογή που βρίσκει δότες σπέρματος και ωαρίων

Just A Baby: Η εφαρμογή που βρίσκει δότες σπέρματος και ωαρίων

Η εφαρμογή αυτή απευθύνεται σε ανύπαντρους ανθρώπους, ομόφυλα ζευγάρια ή ζευγάρια που δεν έχουν παιδί αλλά θέλουν, να αποκτήσουν ένα 

Just A Baby: Η εφαρμογή που βρίσκει δότες σπέρματος και ωαρίων
Η αλήθεια είναι ότι, κατά καιρούς, έχουμε δει πολλές εφαρμογές, οι οποίες μας έχουν εκπλήξει. Από εφαρμογές που προδίδουν τους άπιστους συντρόφους μέχρι εφαρμογές που επιτρέπουν το στοματικό έρωτα εξ' αποστάσεως, στην πραγματικότητα είναι πολλές αυτές που μας έκαναν να πιστεύουμε ότι τα έχουμε δει όλα.

Λάθος όμως! Μία νέα εφαρμογή έρχεται για να μας αποδείξει ότι το μυαλό και οι ιδέες του ανθρώπου δε σταματούν ποτέ. Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει στους ανθρώπους να αναζητούν δότες σπέρματος και ωαρίων, καθώς και παρένθετες μητέρες. 

Οι δημιουργοί του «Just A Baby», όπως ονομάζεται η εφαρμογή, υποστηρίζουν ότι οποιοσδήποτε επιθυμεί να αποκτήσει ένα παιδί (αλλά για κάποιον λόγο δεν έχει αυτή τη δυνατότητα) μπορεί να εγγραφεί στην εν λόγω εφαρμογή. Οι ίδιοι ελπίζουν ότι μ΄αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσουν τους ανύπαντρους ανθρώπους, τους εργένηδες, τα ομόφυλα ζευγάρια ή τα ζευγάρια που δεν έχουν παιδί αλλά θέλουν, να αποκτήσουν ένα.

Κλείσιμο
Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι οργανώσεις που κατέκριναν την εφαρμογή αυτή, κατηγορώντας την για εμπορευματοποίηση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης