Τι πραγματικά συμβαίνει όταν αρχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου

Τι πραγματικά συμβαίνει όταν αρχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου

Αυτό που προέχει κυρίως είναι να λάβουμε την απόφαση να ανάψουμε τη θρυαλίδα για να ακολουθήσει η προοδευτική ακολουθία των αλυσιδωτών αντιδράσεων, για να ζήσουμε το Big Bang του εαυτού μας

Τι πραγματικά συμβαίνει όταν αρχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου
Και η ζωή μεταμορφώνεται σε θαύμα, στο ιδεατό πρότυπο του αρχαιοελληνικού αρχέτυπου περί ευ ζην, αν από την αρχή τεθούν  οι σωστές βάσεις ψυχο - συναισθηματικής & διανοητικής μεταμόρφωσης με στόχο την ακολουθία αλλαγών στο ενδοψυχικό πεδίο.

Αυτό που προέχει κυρίως είναι να λάβουμε την απόφαση να ανάψουμε τη θρυαλίδα για να ακολουθήσει η προοδευτική ακολουθία των αλυσιδωτών αντιδράσεων, για να ζήσουμε το Big Bang του εαυτού μας... με στόχο την μετέπειτα θετική και ευοίωνη έκβαση της ζωή μας... Για να συμβεί το θαύμα εκ βαθέων (de profundis). Και έτσι αρχίζεις να βλέπεις τη ζωή σου μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα και δείχνεις ποιος είσαι χωρίς να φοράς... προσωπεία.

Όταν αρχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου αισθάνεσαι πιο δυνατός, ισχυρός, επιτυχημένος, δυναμικός, ισορροπημένος... Άνθρωπος με αυτεπίγνωση & συνείδηση λόγων και πράξεων...  

Κλείσιμο
Άνθρωπος με αυτογνωσία - αυτοσεβασμό - αυτοκυριαρχία. Αυτά τα τρία μόνα οδηγούν τον άνθρωπο στην παντοδυναμία, μας εξηγεί  Άγγλος ποιητής - Alfred Tennyson.

Συνειδητοποιείς πως αποκτάς έλεγχο της σκέψης σου, του ψυχοενεργειακού σου πεδίου, της διάνοιας σου. Δεν ποδηγετείσαι, δεν χειραγωγείσαι, δεν ετερο-προσδιορίζεσαι. Δεν παρασύρεσαι...!

Διαβάστε περισσότερα στο kontasou.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης