Αυστραλός φωτογράφος «αιχμαλώτισε» την απόλυτη απόλαυση του θηλασμού

Αυστραλός φωτογράφος «αιχμαλώτισε» την απόλυτη απόλαυση του θηλασμού

Η εικόνα που συγκλονίζει παγκοσμίως, αποτυπώνει ανάγλυφα όλον τον κόσμο για τον οποίο παλεύει μία μητέρα, για τον οποίο θυσιάζει το κορμί της, την καθημερινότητά της, όλο της το είναι και εκφράζει το μέλλον και την ανακούφιση ότι αυτό θα υπάρξει...

Αυστραλός φωτογράφος «αιχμαλώτισε» την απόλυτη απόλαυση του θηλασμού
Μία εικόνα ισοδυναμεί όσο χίλιες λέξεις... Στην προκειμένη περίπτωση, ισοδυναμεί με πολλά περισσότερα, καθώς ένας Αυστραλός φωτογράφος «αιχμαλώτισε» την απόλυτη απόλαυση του θηλασμού, ένα σύμβολο ζωής, δημιουργίας και μελλοντικής συνέχισης του είδους.

Η φωτογραφία δείχνει μία γυναίκα να κάθεται στη βάση ενός τεράστιου κάκτου, στην έρημο της Αυστραλίας. Το μωρό έχει γεννηθεί πριν από 11 μήνες και η γυναίκα είναι ξανά έγκυος, όπως αποδεικνύεται από τη φουσκωμένη κοιλίτσα. Η μητέρα, αγκαλιά με το μωρό της, το οποίο έφερε στον κόσμο και εξακολουθεί να του χαρίζει ζωή, εκφράζει την ανακούφιση και τη γαλήνη που νιώθει, όντας ευτυχισμένη την ώρα του θηλασμού, σε ένα τοπίο κάθε άλλο παρά φιλόξενο.

Και όμως, μετά από εννιά μήνες που «συζούσαν» μάνα και παιδί, έχουν πλέον διαμορφώσει μία σχέση που κανείς άνθρωπος, αν δεν βιώσει τη συγκεκριμένη εμπειρία, δεν μπορεί ούτε καν να προσεγγίσει, έστω και σε επίπεδο φαντασίας.
Κλείσιμο

Η φωτογραφία που μπορεί να διεκδικήσει το βραβείο, αποτυπώνει ανάγλυφα όλον τον κόσμο για τον οποίο παλεύει μία μητέρα, για τον οποίο θυσιάζει το κορμί της, την καθημερινότητά της, όλο της το είναι. Αποτυπώνει το μέλλον και την ανακούφιση ότι αυτό θα υπάρξει...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης