Γυμναστήριο προσφέρει μαθήματα... ύπνου για κουρασμένους γονείς

Γυμναστήριο προσφέρει μαθήματα... ύπνου για κουρασμένους γονείς

Πληρώνεις για να... κοιμηθείς

Γυμναστήριο προσφέρει μαθήματα... ύπνου για κουρασμένους γονείς
Εκεί που νομίζουμε ότι τα 'χουμε ακούσει όλα, έρχεται κάτι καινούριο και μας ανατρέπει όλα όσα πιστεύαμε ότι μπορούν να συμβούν.

Αυτή τη φορά η είδηση ότι υπάρχει ένα γυμναστήριο που προσφέρει μαθήματα ύπνου σε κουρασμένους γονείς, μας έκανε να αναρωτηθούμε τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο άνθρωπος για να κερδίσει χρήματα.

Το συγκεκριμένο γυμναστήριο που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιο συγκεκριμένα στο Sidcup, προσφέρει ειδικά διαμορφωμένους χώρους, κρεβάτια, κουβέρτες και μάσκα σε κάθε συμμετέχοντα που έχει αποφασίσει να πάρει μέρος στα «μαθήματα ύπνου». 
Κλείσιμο

Το γυμναστήριο αυτό απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που δεν κοιμούνται αρκετά, ενώ φαίνεται να είναι ιδανικό για γονείς που έχουν περιορισμένο χρόνο για ύπνο.

Σ' αυτό το γυμναστήριο, ο συμμετέχων, αφού πληρώσει, έχει τη δυνατότητα να κάνει μία σειρά από διάφορες χαλαρωτικές ασκήσεις διάρκειας 15 λεπτών με απώτερο σκοπό να καταφέρει να κοιμηθεί για 45 λεπτά. 

Η αίθουσα που θα γίνονται τα μαθήματα είναι ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος που έχει σχεδιαστεί για να «αναζωογονήσει το μυαλό και να βελτιώσει τη διάθεση».

Μια δοκιμαστική συνεδρία πρόκειται να διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο και αν τα μαθήματα είναι επιτυχημένα, τότε τα γυμναστήρια στη Βρετανία θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να συμπεριλάβουν τέτοιου είδους δράσεις στο πρόγραμμά τους.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης