Πώς οι «50 αποχρώσεις του γκρι» κατέστρεψαν δύο γάμους και... απογείωσαν έναν άλλον

Πώς οι «50 αποχρώσεις του γκρι» κατέστρεψαν δύο γάμους και... απογείωσαν έναν άλλον

Οι απίστευτες ιστορίες τριών γυναικών για την τεράστια επίδραση που είχε το ερωτικό μυθιστόρημα στον γάμο τους 

Πώς οι «50 αποχρώσεις του γκρι» κατέστρεψαν δύο γάμους και... απογείωσαν έναν άλλον
Τις απίστευτες ιστορίες τριών γυναικών για την τεράστια επίδραση που είχε το ερωτικό μυθιστόρημα «50 αποχρώσεις του γκρι» στον γάμο τους φιλοξενεί ο ιστότοπος Sun, αποτυπώνοντας ωστόσο αρκετά διαφορετικές εμπειρίες σε κάθε περίπτωση.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, οι δικηγόροι που ασχολούνται με τα διαζύγια στη Βρετανία συναντούν όλο και πιο συχνά ως αιτία χωρισμού τη «διάσταση απόψεων» στην κρεβατοκάμαρα, η οποία συνήθως σημαίνει την επιθυμία της μίας πλευράς να πειραματιστεί, και την απροθυμία της άλλης πλευράς να... συμμορφωθεί.

Για του λόγου το αληθές, η εφημερίδα ζήτησε από τρεις γυναίκες που διάβασαν πριν από αρκετό καιρό το ερωτικό μυθιστόρημα «50 αποχρώσεις του γκρι» και είδαν τον γάμο τους να... μεταμορφώνεται, να μιλήσουν για αυτές τις αλλαγές, εξηγώντας πώς ακριβώς «κατέστρεψαν» ή «έσωσαν» τη σχέση τους.

Κλείσιμο
Hayley Dale, 28 χρονών, μητέρα δύο παιδιών

Η Hayley, από το Στόκπορτ του Μάντσεστερ, ήταν παντρεμένη 4 χρόνια με τον Gareth και συνέχιζε να είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Ωστόσο, είχε παρατηρήσει ήδη από την αρχή της σχέσης τους ότι η όρεξή της για σεξ ήταν αρκετά πιο έντονη από εκείνη του συντρόφου της.

«Είμαι σαν άγριο ζώο στην κρεβατοκάμαρα, θέλω 5-6 φορές σεξ κάθε μέρα», εξομολογείται στην εφημερίδα η 28χρονη, η οποία ωστόσο είχε βαρεθεί από την εμμονή του άντρα της στην ιεραποστολική στάση. Όταν διάβασε το ερωτικό μυθιστόρημα, ένας καινούργιος κόσμος δυνατοτήτων ανοίχτηκε μπροστά της. «Δεν ήθελα να τον τρομάξω με σαδομαζοχιστικό sex, έτσι του πρότεινα αρχικά να δοκιμάσουμε να τον δέσω. Σύντομα έγινε εμφανές ότι ένιωθε άβολα όταν είχαμε επαφή με αυτόν τον τρόπο και έτσι επιστρέψαμε στον κλασικό τρόπο που κάναμε σεξ. Τις επόμενες φορές που του πρότεινα να κάνουμε κάτι διαφορετικό, γινόταν ψυχρός απέναντί μου».

Όπως εξηγεί η νεαρή γυναίκα, η ασυμβατότητα στις σεξουαλικές της επιθυμίες και η απροθυμία του συντρόφου της να δεχτεί έναν πιο «παθητικό ρόλο» στις επαφές τους την οδήγησε στον χωρισμό, με την ίδια να αναζητεί πλέον έναν πιο «ανοιχτόμυαλο» και υποτακτικό σύντροφο.



Sharon Jackson, 43 χρονών

«Πριν από μερικά χρόνια, έχοντας διαβάσει το "50 αποχρώσεις του γκρι", πρότεινα στο σύζυγό μου να ανανεώσουμε την ερωτική μας ζωή, φέρνοντας στο ερωτικό παιχνίδι σχοινιά, μαστίγια και άλλα βοηθήματα. Με κοίταξε σαν να ήμουν τρελή. Αρχικά συμφώνησε με μισή καρδιά, αλλά κατά τη διάρκεια της πράξης ήταν εμφανές ότι ένιωθε άβολα. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο αποτυχημένο, που δεν τόλμησα να του το ζητήσω ξανά», αναφέρει η Σάρον.

Όπως εξηγεί η 43χρονη, παρά το γεγονός ότι ούτε η ίδια ήθελε να δοκιμάσει κάτι ακραίο, η έλλειψη ενθουσιασμού του άντρα της, με τον οποίον είχε κλείσει 10 χρόνια γάμου, της έδειξε ξεκάθαρα ότι η κατάσταση στην κρεβατοκάμαρα θα γινόταν όλο και χειρότερη. Το αποτέλεσμα; Έξι μήνες αργότερα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.



Sade Hopkins, 22 χρονών

Πολύ πιο αίσια έκβαση είχε η ιστορία μιας 22χρονης Βρετανίδας, η οποία είδε τη σχέση της να βελτιώνεται θεαματικά όταν βρήκε το θάρρος να προτείνει στον 26χρονο σύντροφό της να αναπαραστήσουν μερικές σκηνές από το αγαπημένο της βιβλίο.

«Τα πηγαίναμε καλά στο κρεβάτι από την αρχή της σχέση μας, όμως η χρήση ερωτικών βοηθημάτων και τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια μας έφεραν ακόμα πιο κοντά», λέει η νεαρή γυναίκα, συμπληρωνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να επιστρέψει στο «κανονικό σεξ». 

Σήμερα το ζευγάρι έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα αγοράκι τριών μηνών. Ωστόσο, τα μαστίγια και τα άλλα kinky βοηθήματα αποτελούν μόνιμο κομμάτι των καθημερινών τους επαφών, κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα και τους δύο.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης