Έχετε πρόβλημα οργασμού; H ένεση Ο-Shot έρχεται να «ξυπνήσει» τον γυναικείο κόλπο

Έχετε πρόβλημα οργασμού; H ένεση Ο-Shot έρχεται να «ξυπνήσει» τον γυναικείο κόλπο

Η μέθοδος "O-Shot" ενεργοποιεί την περιοχή των γεννητικών οργάνων διευκολύνοντας τη γυναίκα να φθάσει στην κορύφωση

Έχετε πρόβλημα οργασμού; H ένεση Ο-Shot έρχεται να «ξυπνήσει» τον γυναικείο κόλπο
Για τις γυναίκες που δεν έχουν οργασμό, υπάρχει λύση: η ένεση "O-Shot" (Orgasmus Shot), μία μέθοδος που υπόσχεται στις εκπροσώπους του ωραίου φύλου καυτές βραδιές. 

Mε μία ένεση στην κλειτορίδα, τονώνεται ο κόλπος και καθίσταται πιο ευαίσθητος στη σεξουαλική ευχαρίστηση, όπως επισημαίνει ο καθηγητής Τσαρλς Γουόκελ που έχει την κλινική του στο Λονδίνο. Το κόστος της μεθόδου φθάνει τα 1.186 ευρώ. 

Ο καθηγητής Γουόκελ εξηγεί πως δεν γίνεται έγχυση ξένης ουσίας ούτε χειρουργείο. Η ένεση εμπεριέχει   αίμα πλούσιο σε αιμοπετάλια από την ίδια την ασθενή. Η εν λόγω ουσία εγχύεται στην κλειτοριδική περιοχή. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία βελτιώνεται η ύγρανση του κόλπου. 

Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο που υπόσχεται να καταπολεμήσει τη σεξουαλική δυσλειτουργία στις γυναίκες, όπως επισημαίνει ο Βρετανός επιστήμονας.  

Κλείσιμο
Η διαδικασία 
Η μέθοδος "O-Shot" ενεργοποιεί την περιοχή των γεννητικών οργάνων διευκολύνοντας τη γυναίκα να φθάσει στην κορύφωση. Κατά τη διαδικασία «ενεργοποίησης», αντλείται αίμα από την ίδια τη γυναίκα και απομονώνονται τα αιμοπετάλια. Αυτό το πλάσμα αίματος εμπλουτισμένο με αιμοπετάλια τοποθετείται σε σύριγγα και χορηγείται σε συγκεκριμένα σημεία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Τα αιμοπετάλια βοηθούν ώστε να αναπτυχθούν νέα κύτταρα σε αυτά τα σημεία του σώματος κι έτσι τα γεννητικά όργανα γίνονται πιο ευαίσθητα σε κάθε άγγιγμα.

Όπως επισημαίνει ο καθηγητής Τσαρλς Γουόκελ, οι ασθενείς του ξεπερνούν τις δύο χιλιάδες και είναι όχι μόνο γυναίκες από τη Βρετανία αλλά και απ΄όλο τον κόσμο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης