Αυτοί είναι οι πιο περίεργοι νόμοι για το σεξ σε όλο τον κόσμο

Αυτοί είναι οι πιο περίεργοι νόμοι για το σεξ σε όλο τον κόσμο

Ένας χρήστης του Ίντερνετ συγκέντρωσε όλους τους αξιοπερίεργους νόμους για το σεξ κάτι που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν σε άλλη χώρα

Αυτοί είναι οι πιο περίεργοι νόμοι για το σεξ σε όλο τον κόσμο
Κάποιοι λένε πως στο σεξ δεν χωράνε πρέπει και κανόνες, ωστόσο σε ορισμένες χώρες έχουν άλλοι άποψη γι' αυτό και έχουν νομοθετήσει τόσο παράξενους νόμους γύρω από τη σεξουαλική πράξη που μερικοί από εμάς δεν έχουμε ακούσει ποτέ μέχρι σήμερα.

Ένας χρήστης του Ίντερνετ συγκέντρωσε όλους τους αξιοπερίεργους νόμους για το σεξ κάτι που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν σε άλλη χώρα.

Ωστόσο, ορισμένοι νόμοι είναι απαρχαιωμένοι και ξεπερασμένοι και δεν εφαρμόζονται σχεδόν καθόλου, ενώ κάποιοι άλλοι είναι απλά για γέλια.
Κλείσιμο

1. Να στέκεσαι στο παράθυρο γυμνός/ή - Σιγκαπούρη


Στην Σιγκαπούρη, αν εμφανιστείς γυμνός σε ιδιωτικό μέρος, το οποίο όμως εκτίθεται σε δημόσια θέα, θεωρείται ότι έχεις διαπράξει έγκλημα. Το ίδιο ισχύει και στην Κίνα αφούοι γυναίκες δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν γυμνές μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, εκτός από το μπάνιο.

2. Το σεξ με ζώα… πολλές φορές - Πολωνία

Στην Πολωνία επιτρέπεται να κάνεις σεξ με άλλα ζώα αλλά... όχι πάνω από τρεις φορές αλλιώς μπορεί να πυροβοληθείς στο κεφάλι.

3. Η χρήση καυτερών - Περού

Είναι γνωστό ότι τα πολύ καυτερά φαγητά είναι και αφροδισιακά. Για τους κρατούμενους σε Περουβιανή φυλακή στα ’70s το να χρησιμοποιήσουν πικάντικη σως και καυτερά μπαχαρικά στο μαγείρεμα ήταν παράνομο ακριβώς για το λόγο αυτό. Αυτό με τη σειρά του θα είχε και ως αποτέλεσμα να αυξάνονται  οι σεξουαλικές τους επιθυμίες.

4. Ο αυνανισμός - Ινδονησία

Στην Ινδονησία, η ποινή για αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Ωστόσο, το Άρθρο 281 για τον εθνικό νόμο δηλώνει: «για αυτούς που υιοθετούν μία ανήθικη συμπεριφορά σκοπίμως, θα τιμωρηθούν με φυλάκιση το μέγιστο δύο χρόνια και οκτώ μήνες.»

5. Σεξ σε μηχανή – Λονδίνο 

Ένας νόμος στο Λονδίνο κάνει σαφές ότι το όχημα πρέπει να είναι παρκαρισμένο αυτήν την περίοδο. Αν καταφέρετε να το κάνετε στο κάθισμα μιας μηχανής εν κινήσει, και δεν έχετε πρόβλημα και θα πάρετε μετάλλιο;

6. Να είστε μόνοι σας τη νύχτα του γάμου - Κολομβία

Στην πόλη του Κάλι στην Κολομβία, η μητέρα της νύφης πρέπει να είναι μέσα στο δωμάτιο και να βλέπει την σεξουαλική πράξη.

7. Να απατάς την γυναίκα σου – Αρχαία Ελλάδα

Αν ένας άντρας ήταν ένοχος για μοιχεία στην Αρχαία Ελλάδα, ήταν νόμιμο να τον τιμωρήσουν, αφαιρώντας το τρίχωμα του εφηβαίου και βάζοντας ένα ραπανάκι στον πρωκτό του.

8.  Η χρέωση μιας ταρίφας -  Μπάκφιλντ

Οι ταξιτζήδες στο Μπάκφιλντ του Μέιν, σύμφωνα με το νόμο, δεν μπορούν να χρεώσουν έναν επιβάτη που του προσφέρει σεξουαλικές χάρες, σε αντάλλαγμα μιας κούρσας. Αλλά μόνο αν ο επιβάτης επιστρέφει από κλαμπ ή οπουδήποτε σερβίρουν αλκοόλ.

9. Το να παίρνεις κι όχι να δίνεις - Κίνα


Η Αυτοκράτειρα Γου Χου στην Κίνα θεωρούσε ότι το να κάνεις στοματικό έρωτα σε άντρες μπορεί να αντιπροσωπεύει την υπεροχή του αρσενικού απέναντι στο θηλυκό. Έτσι πέρασαν ένα ένα διάταγμα που έλεγε ότι όλοι οι επιφανείς άντρες πρέπει να γονατίζουν μπροστά στην γυναίκα και να την ικανοποιούν στοματικά, ως ένδειξη σεβασμού.

10. Το σεξ με ακανθόχοιρο – Καλιφόρνια

Συμβαίνει στην Καλιφόρνια και αυτό διότι έχει αγκάθια

11. Φιλιά σε γυναίκα που κοιμάται - Κολοράντο

Αν φιλήσεις την οποιαδήποτε «Ωραία Κοιμωμένη», διαπράττεις κακούργημα.

12. Σεξ με γουρούνια, αγελάδες, άλογα, κατσίκες ή κότες - Μίσιγκαν

Στο Κλόσον του Μίσιγκαν, έχουν ένα νόμο ο οποίος ισχύει μόνο για τους αγρότες. Η εγγύτητα μπορεί να το εξηγήσει εν μέρει, αλλά γιατί είναι εντάξει για όλους τους άλλους;

13. Η συνουσία με αρσενικά ζώα – Λέμπανον ΗΠΑ

Γιατί μόνο με αρσενικά;

14. Το σεξ στα σκαλιά της εκκλησίας, αφού δύσει ο ήλιος – Μπέρμιγχαμ Βρετανία
Αν επιδιώξετε κάτι τέτοιο τότε θα αντιμετωπίσετε ποινή για διατάραξη της τάξης και πρόστιμο της τάξεως των 25 δολαρίων για αυτό το έγκλημα.

15. Ο γυμνισμός -  Γουιάνα


Τιμωρείται με ένα φρέσκο στρώμα του χρώματος, που γίνεται στα περίχωρα της πόλης Τζωρτζτάουν στην Γουιάνα και μετά, σας αφήνουν στην τύχη σας. Αν σας πιάσουν να κάνετε σεξ, ενώ είστε γυμνοί, θα σας βάψουν, θα σας δέσουν με έναν γάιδαρο και θα κάνετε μια περιοδεία στο χωριού, στη συνέχεια θα σας αφήσουν στην άκρη της πόλης και θα σας πουν να μην ξαναγυρίσετε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης