Ποιες χώρες είναι «πρωταθλήτριες» στην απιστία;

Ποιες χώρες είναι «πρωταθλήτριες» στην απιστία;

Κι όμως υπάρχουν χώρες όπου πάνω από το 50% έχει απατήσει το ταίρι του

Ποιες χώρες είναι «πρωταθλήτριες» στην απιστία;
Πολλοί και πολλές υποψιάζονται ότι το ταίρι τους τους απατά, ωστόσο συχνά δυσκολεύονται να το αποδείξουν. Σε αυτό, έστω ως τάση, ίσως βοηθήσει η λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό Forbes αναδεικνύοντας τις 10 χώρες με τους περισσότερους άπιστους. Η δημοσίευση του Forbes προέκυψε από συνδυαστική προσέγγιση ερευνών της Durex με δεδομένα από διάφορα sites γνωριμιών.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Ταϊλάνδη σημειώνοντας το εντυπωσιακό ποσοστό μοιχείας που αγγίζει το 56%. Σε μία προσπάθεια ανάλυσης, του υψηλού αυτού δείκτη, διάφορες θεωρίες διατυπώθηκαν. Κάποιοι το αποδίδουν στα... καυτά μπαχαρικά, όπως το κάρυ, που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην ασιατική κουζίνα και είναι αφροδισιακά, ενώ άλλοι στον «τουρισμό του σεξ»που προωθεί η εν λόγω χώρα.

Μόλις μία θέση πιο κάτω, βρίσκεται η Δανία, με το 46% των κατοίκων να ομολογεί ότι έχει υποκύψει στον πειρασμό.

Κλείσιμο
Ακολουθούν με τα ίδια ποσοστά Ιταλία και Γερμανία, ενώ η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με την Γαλλία.

«Φάρμακο» για τις κρύες νορβηγικές νύχτες, φαίνεται ότι είναι οι εξωσυζυγικές σχέσεις, με την σκανδιναβική χώρα να κατακτά την 6η θέση με ποσοστό 41%. Μόλις ένα βήμα πιο κάτω στην κλίμακα εμφανίζεται το Βέλγιο. Σύμφωνα με το περιοδικό “NEW EUROPE” η βελγική ιστοσελίδα εξωσυζυγικών σχέσεων “GLEEDEN” είχε περισσότερο από 1,1 εκατομμύριο επισκέπτες μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Πιο χαμηλά στη λίστα, ενδεχομένως καταρρίπτοντας το μύθο του «λατίνου εραστή», παρουσιάζονται οι Ισπανοί, με το 39% να ομολογούν ότι έχουν απιστήσει τουλάχιστον μία φορά. Η λίστα κλείνει με την Αγγλία και την Φιλανδία όπου το 36% έχει κάνει την αταξία του...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης