Έρχεται τον Δεκέμβριο το 5ο Christmas Market στο Politia Tennis Club

Έρχεται τον Δεκέμβριο το 5ο Christmas Market στο Politia Tennis Club

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τα δωράκια για το σπίτι και για τους φίλους τους και τα παιδιά να διασκεδάσουν και να συναντήσουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη στην πιο παραμυθένια χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης

Έρχεται τον Δεκέμβριο το 5ο Christmas Market στο Politia Tennis Club
Επιστρέφει τον Δεκέμβριο το Christmas Market, στο Politia Tennis Club και μας βάζει στο κλίμα των γιορτών.

Μετά την επιτυχία των τεσσάρων προηγούμενων ετών, το Politia Tennis Club διοργανώνει και φέτος το Christmas Market στις εγκαταστάσεις του και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων!

Στη χριστουγεννιάτικη αγορά που θα στηθεί στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τα δωράκια για το σπίτι και για τους φίλους τους, ανάμεσα σε εξήντα γιορτινά καταστήματα.

Στις εγκαταστάσεις του Politia Tennis Club, θα υπάρχει επίσης ένας εντυπωσιακός παιδότοπος όπου ο Άγιος Βασίλης θα υποδέχεται τους μικρούς φίλους με πολλές εκπλήξεις και παιχνίδια! Οι μικροί φίλοι επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολούθησουν και θέατρο Σκιών.
Κλείσιμο

Γιορτινές λιχουδιές που μόλις θα έχουν βγει από την κουζίνα του Politia Tennis Club και ζεστό κρασί, υπόσχονται ένα γευστικό ταξίδι που θα μυρίζει...Χριστούγεννα!

Η είσοδος θα είναι Ελεύθερη.

To Politia Tennis Club στο φετινό Christmas Market θα στηρίξει το πολύτιμο έργο των εξής σωματείων: Γιατρoί χωρίς σύνορα,  Οι Φίλοι του Παιδιού, ΕΛΕΠΑΠ, Κιβωτός του Κόσμου, Π.Ε.Α.Ν.Δ.


Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 μέχρι τις 20.00, στο Politia Tennis Club, Αριστοτέλους 18, Πολιτεία Κηφισιά, 210 62 00 0003


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης