Γιατί το σεξ είναι καλύτερο στη φύση

Γιατί το σεξ είναι καλύτερο στη φύση

Η γερμανική εφημερίδα "Bild" ζήτησε την γνώμη ενός ειδικού για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους το σεξ είναι καλύτερο όταν γίνεται μακριά από την κρεβατοκάμαρα , στη φύση

Γιατί το σεξ είναι καλύτερο στη φύση
Δύο φορές αυτή την εβδομάδα, δύο ζευγάρια - το ένα στο Ντόρτμουντ και το άλλο στο Ανόβερο της Γερμανίας  - πιάστηκαν στα...πράσα να απολαμβάνουν στιγμές αχαλίνωτου σεξ στη φύση. 

Η γερμανική εφημερίδα "Bild" ζήτησε την γνώμη ενός ειδικού για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους το σεξ είναι καλύτερο όταν γίνεται μακριά από την κρεβατοκάμαρα , στη φύση.   

Η 53χρονη sex coach Βανέσα ντελ Ράε, επισημαίνει: "O ήλιος και ο αέρας ενισχύουν τον αισθησιασμό και λειτουργούν ως αφροδισιακό. Για πολλούς είναι ο καλύτερος και πιο εντυπωσιακός τρόπος για να γίνει η σύλληψη.... Στη φύση το σεξ είναι πιο συναρπαστικό ", επισημαίνει  

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε το περιοδικό "Playboy", το 60% των Γερμανών παραδέχεται ότι έχει κάνει σεξ στη φύση τουλάχιστον μία φορά.Τα αγαπημένα μέρη για να κάνει κανείς σεξ είναι το δάσος, το πάρκο και η παραλία. Προσοχή όμως, το σεξ σε δημόσιο χώρο δεν επιτρέπεται ενώ το 1/3 των ερωτηθέντων δηλώνει ότι ενοχλείται όταν βλέπει ζευγάρια να κάνουν σεξ δημοσίως .  

H Βανέσα ντελ Ράε συμβουλεύει: "Στη βεράντα του σπιτιού ή σε μία απομονωμένη δασώδη περιοχή, το σεξ είναι εξίσου συναρπαστικό αλλά λιγότερο επικίνδυνο από ό, τι σ΄ένα πάρκο ή σε πάρκινγκ ". 
Κλείσιμο

Για ένα συναρπαστικό σεξ στη φύση :

1. Βρείτε ένα προστατευμένο μέρος ,  μακριά από παιδικές χαρές και κάμερες παρακολούθησης.

2. Φορώντας άνετες φούστες ή μακριά φορέματα, οι γυναίκες μπορούν εύκολα να προστατευτούν από τα αδηφάγα βλέμματα αλλά και να κινητοποιηθούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης .

3. Να είστε προσεκτικοί σε ραντεβού στα δάση και τα λιβάδια : Οι ερωτικές φλογερές στιγμές θα μπορούσαν κάλλιστα να  διαταραχθούν από μικρά ζωάκια... Οπωσδήποτε όσοι αποφασίζουν να ρισκάρουν, θα πρέπει να προμηθευτούν τα απαραίτητα όπως, μία πετσέτα για να τη στρώσουν στο έδαφος αλλά και αντικουνουπικό σπρέι προκειμένου να κρατήσουν μακριά τους ενοχλητικούς επισκέπτες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης