Μάιος, ο μήνας που είναι αφιερωμένος στον... αυνανισμό

Μάιος, ο μήνας που είναι αφιερωμένος στον... αυνανισμό

Κάποια στοιχεία για τον αυνανισμό που δείχνουν ότι αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητας μας και σίγουρα δεν αποτελεί ταμπού, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο ποσοστό ανδρών και γυναικών

Μάιος, ο μήνας που είναι αφιερωμένος στον... αυνανισμό
Οι λάτρεις της αυτοϊκανοποίησης έχουν την τιμητική τους τον Μάιο, καθώς αυτός ο μήνας επιλέχθηκε ως ο Παγκόσμιος Μήνας του Αυνανισμού.

Γιορτή λοιπόν για τους απανταχού «παίκτες», τους οποίους οι αρμόδιοι για τις Παγκόσμιες Γιορτές προτρέπουν να ξεφαντώσουν και να πράξουν το «κατα μόνας».

Ας δούμε όμως κάποια στοιχεία για τον αυνανισμό που δείχνουν ότι αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητας μας και σίγουρα δεν αποτελεί ταμπού, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο ποσοστό ανδρών και γυναικών.

Κλείσιμο
Πρώτ' απ' όλα οφείλουμε να πάρουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων αυνανίζονται: Τα ποσοστά είναι συντριπτικά! Σύμφωνα με έρευνα το 95% των ανδρών και το 89% των γυναικών έχουν αυνανιστεί κάποια στιγμή στη ζωή τους, είτε συνεχίζουν να το κάνουν συστηματικά. Το ποσοστό για τους παντρεμένους που αυτοϊκανοποιούνται φτάνει στο 70% και για τα δύο φύλα.

Οι περισσότεροι πάντως δεν το κάνουν καθημερινά, αλλά σίγουρα μια φορά την εβδομάδα. Το 55% των ανδρών και το 48% των γυναικών προτιμούν να «παίξουν» με τον εαυτό τους τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ 40% των ανδρών και το 11% των γυναικών αυνανίζονται σε καθημερινή βάση.

Μεγάλο είναι και το ποσοστό που στρέφεται σε σεξουαλικά βοηθήματα. 53% των γυναικών χρησιμοποιούν δονητή, όμως η έκπληξη είναι στο 22% των ανδρών που χρειάζονται δονητή για να ικανοποιηθούν.

Τι γίνεται όμως με την ώρα της πράξης; Με ποιους εμπνέονται οι «παίκτες»; Το 33% και το 19% των γυναικών προτιμούν να φαντασιώνονται κάποια διασημότητα με τους Τσάνινγκ Τάτουμ και Τζένιφερ Λόπεζ να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πρποτιμήσεων.

Όσο δε για τις ηλικίες που επιδίδονται περισσότερο στο σπορ, αν και δεν αποτελεί απόδειξη, είναι μια πολύ καλή ένδειξη τα στοιχεία που δίνει το pornhub, ένα εκ των δημοφιλέστερων σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου. Το 31% που επισκέπτονται το σάιτ είναι ηλικίας 18-24, το 30% 25-34, ενώ από εκεί και πέρα αρχίζει η φθίνουσα πορεία.

Μόλις το 16% είναι ηλικίας 35-44, το 11% 45-54 και μόλις το 7% είναι 55-64. Υπάρχει βέβαια και ένα... γενναίο 7% με επισκέπτες άνω των 65 που δε λέει να τα παρατήσει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης