Να τι θα συμβεί αν δακρύσετε μετά από τεχνητό μαύρισμα!

Να τι θα συμβεί αν δακρύσετε μετά από τεχνητό μαύρισμα!

Δυστυχώς για την 17χρονη Σκαίλερ Ντέιβις, τα δάκρυα κύλησαν και εκείνη λίγο έλειψε να πάει στον χορό των τελειόφοιτων του σχολείου της με ένα πρόσωπο παραμορφωμένο

Να τι θα συμβεί αν δακρύσετε μετά από τεχνητό μαύρισμα!
Ένα σημαντικό μάθημα... ομορφιάς πήρε το περασμένο Σάββατο μια 17χρονη από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, το πρόσωπο της οποίας «φιγουράρει» τις τελευταίες ώρες στα social media.

Η νεαρή από τις ΗΠΑ έμαθε με τον πιο σκληρό τρόπο ότι δεν πρέπει ποτέ να... δακρύζει κανείς λίγα μόνο λεπτά αφότου έχει κάνει τεχνητό μαύρισμα με σπρέι γιατί σε διαφορετική περίπτωση, θα έχει το αποτέλεσμα που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Δυστυχώς για την 17χρονη Σκαίλερ Ντέιβις, τα δάκρυα κύλησαν από τα μάτια της και εκείνη λίγο έλειψε να πάει στον χορό των τελειόφοιτων του σχολείου της με το πρόσωπό της παραμορφωμένο.

Κλείσιμο
Η Σκαίλερ Ντέιβις πριν από το μαύρισμα


Το θέμα της πήρε διαστάσεις αφότου η ίδια «ανέβασε» μια φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μιλώντας σε αμερικανικά ΜΜΕ η κοπέλα αποκάλυψε ότι δεν είχε κάνει στο παρελθόν σπρέι με μαύρισμα και ο μόνος λόγος που αποφάσισε να πάρει τώρα την απόφαση αυτή ήταν πώς ήθελε να αποκτήσει και εκείνη το τροπικό χρώμα που είχαν πολλές από τις συμμαθήτριές της.

Και ενώ όταν έφυγε από το Ινστιτούτο ομορφιάς αισθανόταν ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, δέκα λεπτά αργότερα ένιωθε πως ζούσε τον χειρότερο εφιάλτη μιας έφηβης αφού εξαιτίας ενός ερωτικού καβγά που είχε με τον αγαπημένο της, έκλαψε και το τροπικό της μαύρισμα καταστράφηκε. Ευτυχώς, η 17χρονη κράτησε την ψυχραιμία -αλλά και το χιούμορ της- και την επόμενη ημέρα επέστρεψε στο κέντρο ομορφιάς για τις απαραίτητες διορθώσεις.

H 17χρονη από τις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης