Κι όμως, αυτή η γυναίκα είναι 50 χρονών - Μάθετε τα «μυστικά» της νεανικής της εμφάνισης

Κι όμως, αυτή η γυναίκα είναι 50 χρονών - Μάθετε τα «μυστικά» της νεανικής της εμφάνισης

Oι κόρες της Qin Ling κανόνισαν τη φωτογράφιση της 50χρονης γυναίκας ως δώρο για τα γενέθλια της τον περασμένο Αύγουστο και στη συνέχεια ανέβασαν τις φωτογραφίες της online προσελκύοντας εκατοντάδες σχόλια θαυμασμού

Κι όμως, αυτή η γυναίκα είναι 50 χρονών - Μάθετε τα «μυστικά» της νεανικής της εμφάνισης
Τον γύρο των διεθνών μέσων κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες μιας «γιαγιάς» από τη νοτιοδυτική Κίνα με απίστευτα νεανική εμφάνιση, η οποία θα γιορτάσει φέτος τα 50α της γενέθλια, παρά το γεγονός ότι η εμφάνισή της θυμίζει εκείνη εικοσάχρονης κοπέλας.

Η Qin Ling από το Chongqing είναι μητέρα μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά μιας εγγονής, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος Huanqiu.com. Ωστόσο, βλέποντας τις φωτογραφίες στις οποίες που ποζάρει σαγηνευτικά, θα μπορούσε κάποιος εύκολα να την περάσει για κατά πολύ νεότερο μοντέλο.

Σύμφωνα με την κινέζικη σελίδα, οι κόρες της Qin Ling κανόνισαν τη φωτογράφιση της 50χρονης γυναίκας ως δώρο για τα γενέθλια της μητέρας τους τον περασμένο Αύγουστο και στη συνέχεια ανέβασαν τις φωτογραφίες της online. Το απίστευτο αυτό υλικό προκάλεσε εκατοντάδες σχόλια θαυμασμού από γνωστούς και άγνωστους χρήστες του Internet και προσέλκυσε την προσοχή των
τοπικών media.

H Qin Ling είναι χωρισμένη και λέει πως η ανατροφή των παιδιών της όλα αυτά τα χρόνια δεν της άφηνε ούτε τα χρήματα ούτε τον χρόνο για να φροντίσει την εξωτερική της εμφάνιση. Μιλώντας στα κινεζικά ΜΜΕ, αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της και της νεανικής της φιγούρας. «Καθημερινά κάνω μασάζ με χτυπηματάκια στο πρόσωπό μου και κοιμάμαι γυμνή μιας φορά την εβδομάδα. Επίσης, φτιάχνω μια μάσκα με αγγούρι, γιαούρτι, μέλι και σκόνη μαργαριταριού η οποία είναι πολύ αποτελεσματική».
Κλείσιμο

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η εντυπωσιακή «γιαγιά» πρόκειται να εμφανιστεί στο ριάλιτι σόου Mamma Mia, το οποίο κάνει πρεμιέρα σήμερα στην Κίνα, μαζί με τις δύο κόρες και τη εγγονή της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης