Μάθετε τι σημαίνουν τα πιο... αλλόκοτα σεξουαλικά σας όνειρα

Μάθετε τι σημαίνουν τα πιο... αλλόκοτα σεξουαλικά σας όνειρα

Τι σημαίνει αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε σεξ με το αφεντικό σας, ένα άλογο ή έναν... εξωγήινο;

Μάθετε τι σημαίνουν τα πιο... αλλόκοτα σεξουαλικά σας όνειρα
Μπορεί η ευρέως διαδεδομένη άποψη να είναι ότι τα σεξουαλικά όνειρα κρύβουν ερωτικά απωθημένα και καταπιεσμένες επιθυμίες, ωστόσο η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική. 

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η Kelly Sullivan Walden, συγγραφέας του βιβλίου «The Love, Sex and Relationship Dream Dictionary» που αποκωδικοποιεί τα πιο συνηθισμένα... πονηρά μας όνειρα. Όπως η ίδια υποστηρίζει, ένα σεξουαλικό όνειρο με ένα πρόσωπο δεν σημαίνει πάντα ότι το ποθούμε αλλά μπορεί να αποκαλύπτει αδυναμίες, φόβους και ανάγκες τις οποίες δεν έχουμε καν συνειδητοποιήσει οι ίδιοι. 

Δείτε παρακάτω μερικές από της ερμηνείες που παρέχει η Walden στο βιβλίο της, για όνειρα που σας δείχνουν να κάνετε σεξ με...
Κλείσιμο

1. Το αφεντικό σας


«Το πρόσωπο του εργοδότη αντιπροσωπεύει την εξουσία και αυτό το όνειρο προσφέρει την αίσθηση ότι έχετε εσείς τον έλεγχο», λέει η Walden, επισημαίνοντας ότι το άτομο που βλέπει ένα τέτοιο όνειρο θέλει να «γίνει το αφεντικό»
της δικής του ζωής.

2. Μια διασημότητα

Το σεξ με έναν διάσημο δείχνει ότι θέλετε να βρεθείτε στο προσκήνιο ή ότι σκοπεύετε να κάνετε κάτι που θα σας φέρει στο επίκεντρο της προσοχής, αναφέρει η συγγραφέας

3. Έναν/Μία πρώην

Ο πρώην εραστής συμβολίζει ένα στοιχείο του χαρακτήρα μας που ήταν έντονο όταν ήμασταν με αυτό το άτομο, αλλά πλέον έχει υποβαθμιστεί ή και εξαφανιστεί από τον χαρακτήρα μας και ενδεχομένως να μας λείπει

4. Ένα ζώο 

Ένα σεξουαλικό όνειρο με παρτενέρ μια αγελάδα ή ένα άλογο δεν σημαίνει ότι... την βρίσκετε με την κτηνοβασία. Απλώς χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τον σύγχρονο τρόπο ζωής προκειμένου να ξαναβρείτε την επαφή σας με τη φύση και τα ζωώδη σας ένστικτα, σημειώνει η Walden.

5. Έναν εξωγήινο

Το σεξ με έναν εξωγήινο μπορεί να σημαίνει ότι έχει φτάσει η στιγμή να αποδεχθείτε τις ιδιοτροπίες που σας κάνουν ξεχωριστούς. Πρόκειται για «επανένωση» με το εξωγήινο κομμάτι του εαυτού σας, λέει η Walden, και για σημάδι ότι πρέπει να «γιορτάσετε» τις παραξενιές σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης