Jyoti Yoga: Δημοσιογράφοι και bloggers δοκίμασαν το νέο σύστημα Υoga

Jyoti Yoga: Δημοσιογράφοι και bloggers δοκίμασαν το νέο σύστημα Υoga

Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα, που συνδέοντας την Hatha Υoga και το coaching, υποστηρίζει και ενθαρρύνει τους ανθρώπους, να αγαπήσουν τον εαυτό τους

Jyoti Yoga: Δημοσιογράφοι και bloggers δοκίμασαν το νέο σύστημα Υoga
H Jyoti Yoga  δημιούργησε μια υπέροχη εκδήλωση. Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, δημοσιογράφοι, παρουσιάστριες, αλλά και γνωστές bloggers ήρθαν σε επαφή με το μοναδικό σύστημα yoga και coaching της Jyoti Yoga. 

Στο νέο, όμορφο χώρο στο Κολωνάκι της οδού Σκουφά  γνώρισαν το σύστημα «Jyoti Yoga », μέσα από ένα ταξίδι στη σωματική πρόκληση, τη συνειδητή αναπνοή και τη χαλάρωση.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα, που συνδέοντας την Hatha Υoga και το coaching, υποστηρίζει και ενθαρρύνει τους ανθρώπους, να αγαπήσουν τον εαυτό τους, να προκαλέσουν τα σωματικά, νοητικά και ψυχικά τους όρια και να διαχειριστούν με επιτυχία τις καθημερινές προκλήσεις, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.
                                             


Κλείσιμο

                                                                Η παρουσιάστρια Τζένη Μελιτά


                          


                                                               Η Υoga Therapist Γιώτα Τσιριγώτη     
 





Η Jyoti Yoga , εξειδικευμένη στο YOGA THERAPY, υποστηρίζει συνολικά ανθρώπους που έχουν κληθεί να διαχειριστούν δύσκολες σωματικές προκλήσεις μετά από τραυματισμούς ή διάγνωση δύσκολων και χρόνιων ασθενειών.

Είναι εγκεκριμένο μέλος της Yoga Αlliance, διενεργεί εκπαιδευτικά προγράμματα Yoga για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν συνολικά και ουσιαστικά με τον εαυτό τους ή να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον ραγδαία αναπτυσσόμενο χώρο της yoga και του coaching.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης