Έρευνα: Ποια είναι η αγαπημένη σεξουαλική στάση των Βρετανών;

Έρευνα: Ποια είναι η αγαπημένη σεξουαλική στάση των Βρετανών;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι Βρετανοί απολαμβάνουν ιδιαίτερα την ποικιλία, αφού το 66% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι αλλάζουν κατά τη διάρκεια του σεξ τουλάχιστον δύο με τρεις στάσεις

Έρευνα: Ποια είναι η αγαπημένη σεξουαλική στάση των Βρετανών;
Μία έρευνα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των Βρετανών που διενεργήθηκε από την αλυσίδα sex shop Ann Summers αποκάλυψε ότι η πιο δημοφιλής σεξουαλική στάση μεταξύ των κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου είναι... το doggy style ή -ελληνιστί- το σεξ «στα τέσσερα».

Συγκεκριμένα, το 25% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι προτιμούν τη συγκεκριμένη στάση ενώ δεύτερο στις προτιμήσεις των συμμετεχόντων ήρθε το σεξ με την «γυναίκα από πάνω». Το «ιεραποστολικό» βρέθηκε στην τρίτη θέση, συγκεντρώνοντας ποσοστό 21%.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι Βρετανοί απολαμβάνουν ιδιαίτερα την ποικιλία, αφού το 66% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι αλλάζουν κατά τη διάρκεια του σεξ τουλάχιστον δύο με τρεις στάσεις.

Κλείσιμο
Στην έρευνα συμμετείχαν πάνω από 1.000 Βρετανοί όλων των ηλικιών οι οποίοι απάντησαν σε μία ποικιλία ερωτήσεων για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Τα αποτελέσματα ξαφνιάζουν, αφού αποκαλύπτουν μία εικόνα για τους Βρετανούς που δεν έχουμε συνηθίσει, με το 12% να δηλώνουν ότι το έχουν κάνει στο κρεβάτι των γονιών τους και το 24% να παραδέχονται ότι χρησιμοποιούν σεξουαλικά βοηθήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης