Οταν ένα event, γίνεται μοναδική εμπειρία: Με την υπογραφή του «Δειπνοσοφιστήριον»

Οταν ένα event, γίνεται μοναδική εμπειρία: Με την υπογραφή του «Δειπνοσοφιστήριον»

Με τις δημιουργίες των Jean Louis Capsalas και Διονύση Αλέρτα, το πάρτι σας ανεβαίνει σε άλλη διάσταση

Οταν ένα event, γίνεται μοναδική εμπειρία: Με την υπογραφή του «Δειπνοσοφιστήριον»
Catering υπάρχουν πολλά, λίγα όμως διαθέτουν την ποιότητα και την εμπειρία του «Catering Δειπνοσοφιστήριον»!

Με δύο καταξιωμένους ανθρώπους στις δημιουργίες αλλά και εξειδικευμένους συνεργάτες από τον ανθοστολισμό, μέχρι τη χρήση πυροτεχνημάτων και ειδικών εφέ, το «Δειπνοσοφιστήριο» μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο εξεζητημένες επιθυμίες. Και όλα αυτά ενώ έχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης έως και 5.000 καλεσμένων σε μία ημέρα, εντός και εκτός Αττικής. Πάρτι, ο γάμος, η βάπτιση του παιδιού σας, ειδικά events, εταιρικές εκδηλώσεις, όλα μπορούν να μεταμορφωθούν σε μία αξέχαστη πραγματικά εμπειρία. 

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που έχει ως αποτέλεσμα κάθε καλεσμένος να αισθάνεται μοναδικός και κάθε πελάτης δικαιωμένος για την επιλογή του.

Τα μεγάλα ατού είναι οι σεφ του. 



Κλείσιμο
Ο Jean Louis Capsalas είναι ένας από τους δημιουργούς που έχουν ορίσει τη σύγχρονη γαστρονομία στη χώρα μας. Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκίνησε από τη Λυόν, και μάλιστα σε εστιατόρια που έχουν βραβευτεί με τρία αστέρια Michelin. Η μαγειρική του συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο και φέρει επιρροές τόσο από τη Γαλλία, την πατρίδα του, όσο και από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο ευρύτερα. Τα πιάτα του άλλοτε έχουν τη λάμψη του κοσμοπολιτισμού και άλλοτε την απλότητα της  ελληνικής παράδοσης. 



Μαζί του και ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες Chef Pâtissier, ο Διονύσης Αλέρτας, του οποίου η φαντασία κάθε φορά χτυπάει κόκκινο! Γλυκά με ατόφιες γεύσεις, που παντρεύουν ιδανικά το κλασικό με το νέο σαγηνεύοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Εκτός από τα γλυκά του Δειπνοσοφιστήριον Catering, ο Διονύσης Αλερτάς συνεργάζεται με τα café-restaurants των Μουσείων Μπενάκη & Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, ενώ με το Δειπνοσοφιστήριον Catering έχουν συνδημιουργήσει το  ζαχαροπλαστείο Criollo.

Οσο για τις προδιαγραφές; Ο εξοπλισμός είναι σύγχρονος και πληροί όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και εργαζομένων, βάσει των διεθνών προτύπων, και συγκεκριμένα του προτύπου EN ISO 22000:2005. Η εταιρεία διαθέτει επίσης πιστοποίηση στη «χρυσή κατηγορία» βιολογικής κουζίνας (Bio Kοuzina Gold), σύμφωνα με το πρότυπο Bio Kouzina του BΙΟ Hellas, του αναγνωρισμένου φορέα πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων, προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα κατάρτισης μενού που να αποτελείται εξ' ολοκλήρου από πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες.

Φωτογραφία από γάμο



 Φωτογραφία από βάφτιση


Φωτογραφία από παιδικό πάρτι

Για πληροφορίες και πολλές φωτογραφίες από events δείτε εδώ το site
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης