Τρέχοντας χαράματα στους δρόμους της Νέας Υόρκης; Ναι, είναι γυμναστική

Τρέχοντας χαράματα στους δρόμους της Νέας Υόρκης; Ναι, είναι γυμναστική

Μια νέα «τρέλα» έχει κατακτήσει την Αμερική και λέγεται «November project»

Τρέχοντας χαράματα στους δρόμους της Νέας Υόρκης; Ναι, είναι γυμναστική
Ξεκίνησε στη Βοστώνη το 2011 και τώρα 19 πόλεις των ΗΠΑ μαζί με τη Νέα Υόρκη έχουν στους δρόμους τους μια ομάδα που κάνει γυμναστική ενώ περιφέρεται στην πόλη 

Στην αρχή οι δρόμοι της Βοστώνης γέμισαν με δρομείς. Τώρα δεκαεννέα πόλεις έχουν τα ίδια.. φαινόμενα. Δεν είναι boot camp, δεν είναι ομάδα τζόγκινγκ, είναι μια νέα πιο ποικιλόμορφη γυμναστική. Από κοιλιακούς, μέχρι ποδήλατο, αλλά κάποιες φορές και κολύμπι, όλα αυτά μαζί με τρέξιμο, κάνουν πλέον τα πρωινά στους δρόμους της μεγαλούπολης να παίρνουν νέες διαστάσεις. 

Ονομάζεται November Project και είναι ομάδες που αθλούνται μαζί στους δρόμους της πόλης, πριν ξεκινήσει το μποτιλιάρισμα. Και συγκεκριμένα αυστηρά στις 6.30 το πρωί. Οι κανόνες όμως είναι πολλοί.

Καταρχήν πρέπει να ακουμπήσεις μύτη με μύτη με κάποιον άγνωστο συναθλητή σου. Να του πεις πόσο χαρούμενος είσαι που τον γνωρίζεις, να τον αγκαλιάσεις και μετά αφού γίνετε “φίλοι” να ξεκινήσετε την γυμναστική σας. 

Οι ιδρυτές της νέας μόδας, λένε πως οδηγήθηκαν σε αυτό το χόμπι γιατί βαριόνταν στα γυμναστήρια, ήταν όλα τόσο ψυχρά και ήθελαν επιτέλους να κάνουν νέους φίλους και να έχουν μια  διαφορετική προσέγγιση στη γυμναστική». Ίσως κάποτε η μόδα να έρθει και στην Ελλάδα;
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης