Πώς να ξεπεράσετε ένα χωρισμό μέσα από μια καλή εμφάνιση

Πώς να ξεπεράσετε ένα χωρισμό μέσα από μια καλή εμφάνιση


Η Coco Chanel είπε κάποτε: «Αν είσαι στεναχωρημένη, ή χωρισμένη, ντύσου όμορφα, βάλε έξτρα κραγιόν και... επίθεση».

Πώς να ξεπεράσετε ένα χωρισμό μέσα από μια καλή εμφάνιση


H μεγάλη Coco Chanel ήξερε αρκετά πράγματα για χωρισμούς και στεναχώριες. Ήταν ερωμένη του Boy Capel, ενώ αυτός παντρεύτηκε άλλα μέσα στα δέκα χρόνια που διατήρησε δεσμό μαζί της.
Πολλές φορέςεόμως ο χωρισμός μας οδηγεί σε νέα μονοπάτια στυλιστικά. Ο λόγος οτι “κυκλοφορεί” κανείς και πάλι ως ελεύθερος και άρα πρέπει να προσελκύει το άλλο φύλο.
Σημαντικές γυναίκες της μόδας έχουν δώσει δεκάδες συμβουλές για την γκαρνταρόμπα του χωρισμού. Οι περισσότερες συνοψίζονται στα τρια σενάρια
«Έρχομαι να μαζέψω τα πράγματα μου»
Κλείσιμο
Εάν η τελευταία φορά που βρεθήκατε ήταν απλώς απαίσια και η ανάμνηση που έχει είναι εσείς να φωνάζετε και να κλαίτε, τότε το καλύτερο λουκ είναι casual chic. Ένα στενό skinny τζιν, μαζί με ένα μάυρο κοντομάνικο φανελάκι ή ένα μαύρο ζιβάνγκο τον χειμώνα.
Όσο πιο casual είστε τόσο πιο άνετα θα νιώθετε και αυτό θα το εκπέμπετε και σε αυτόν. Και μη φορέσετε πολύ make-up.

«Βγαίνω έξω να σε ξεχάσω»

Η πρώτη βραδιά είναι σημαντική, αλλά επειδή η πρώτη μας σκέψη είναι να είμαστε υπερβολικά σέξι, αυτό δεν είναι πάντοτε καλή ιδέα. Είμαστε σε ευαίσθητη φάση και το να απωθούμε λιγούρηδες δεν είναι το καλύτερο σενάριο. Το κλειδί είναι απλά να φορέσετε κάτι που δεν θα φορούσατε ενώ σε σχέση. Αυτό σημαίνει να αλλάξετε λίγο το στυλ σας, να βγείτε από αυτό που μέχρι τώρα θεωρούσατε οικείο. Και μπορεί να είναι και το να κουρέψετε τα μαλλιά σας ή να φορέσετε έντονα εμπριμέ ή χρώματα.

«Σε πετυχαίνω τυχαία σε πάρτι φίλων»
Το χειρότερο σενάριο, καθώς αυτός θα ξέρει οτι είστε εκεί. Είναι σημαντικό να φαίνεστε γοητευτική. Κομψότητα, άνεση και μια ιδέα σεξουαλικότητας λένε οι στυλίστες. Μην πειραματιστείτε με πράγματα που δεν ξέρατε ως τώρα. Ένα μικρό μαύρο φόρεμα, τακούνια και είστε κοντά στην τελειότητα. Όλα αυτά συνοδεύονται με κατακόκκινο κραγιόν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης