Επτά σημάδια ότι δεν ζεις τη ζωή των ονείρων σου!

Επτά σημάδια ότι δεν ζεις τη ζωή των ονείρων σου!

Πώς μπορείς να καταφέρεις να τη ζήσεις

Επτά σημάδια ότι δεν ζεις τη ζωή των ονείρων σου!
Η ζωή είναι μικρή και όλοι ψάχνουμε να βρούμε την ευτυχία! Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο και δε νιώθεις ευτυχισμένη, τότε ίσως να ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που σαμποτάρουν τους εαυτούς τους.

Ποιοι είναι οι λόγοι που δε σε κάνουν να εκτιμήσεις τη ζωή σου; Πώς μπορείς να καταφέρεις να ζεις τη ζωή των ονείρων σου;

#Δεν έχεις βάλει τους σωστούς στόχους σχετικά με το πού θες να βρίσκεσαι

Κλείσιμο
Πολύς κόσμος λέει πως δεν του αρέσει η ζωή του αλλά σχεδόν κανείς δε μιλάει για το πώς θα ήθελε να είναι η ζωή του. Αντί να κλαίγεσαι για τη δουλειά σου που τόσο μισείς, βάλε στόχο για το πώς θα ήθελες να είναι η δουλειά σου σε 12 μήνες από σήμερα. Αντί να λες «κολυμπάω στα χρέη», πες «θα βρω τον τρόπο να πληρώσω 1000 ευρώ από το χρέος μου τις επόμενες 90 μέρες». Στη συνέχεια κάτσε και σκέψου όλους τους πιθανούς τρόπους που θα σε βοηθούσαν να πετύχεις το στόχο σου. Αν θεωρείς τον εαυτό σου παχουλό, κάτσε και σκέψου τρόπους για να αδυνατίσεις. Μην επαναπαύεσαι! Βρες λύσεις στα προβλήματά σου σήμερα!

#Αν έχεις στόχους, τότε δεν συγκεντρώνεσαι όσο πρέπει σε αυτούς

Ίσως έχεις ακούσει το ρητό «Ένας στόχος χωρίς σχέδιο, δεν είναι στόχος αλλά απλά μία ευχή». Το να βάζεις στόχους είναι το πρώτο βήμα. Το να βρίσκεις τρόπους να τους πετύχεις είναι το επόμενο βήμα που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις. Αν έχεις βάλει στόχο να κάνεις τη δουλειά των ονείρων σου τους επόμενους 12 μήνες, τότε στη 2η φάση σκέψου τρόπους για να το πετύχεις. Φτιάξε ένα ωραίο βιογραφικό ανάλογα με τη δουλειά που θες να απευθυνθείς, σημείωσε πόσα βιογραφικά πρέπει να στέλνεις κάθε μέρα, κάνε καινούριες επαφές ή βρες άτομα που ήδη ξέρεις και έχουν σχέση με το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει.

#Σε περικυκλώνουν οι λάθος άνθρωποι

Αν γύρω σου υπάρχουν αρνητικοί άνθρωποι, που δεν πιστεύουν στα όνειρά σου ή που συμπεριφέρονται πάντα ως θύματα, τότε αυτοί θα επηρεάσουν και σένα. Είναι δύσκολο να είσαι θετικός όταν όλοι γύρω σου είναι αρνητικοί. Βρες αισιόδοξους ανθρώπους με υψηλούς στόχους και ιδανικά και προσπάθησε να τους φέρεις στη ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα από το faysbook.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης