Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι σε αγαπάει πραγματικά!

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι σε αγαπάει πραγματικά!

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι σε αγαπάει πραγματικά!
Έχεις γνωρίσει ένα αγόρι που έχει όλα τα καλά του κόσμου. Είσαι χαρούμενη και αρχίζεις να σκέφτεσαι το μέλλον μαζί του αλλά δεν είσαι (απόλυτα) σίγουρη αν σε αγαπάει πραγματικά ή αν απλά περνάει το χρόνο μαζί σου. Δες τα παρακάτω 5 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σου βρήκε την αγάπη του.
 
1.Βάζει άλλες προτεραιότητες. Μέχρι πρόσφατα έβλεπε πολύ συχνά τους φίλους του, κανόνιζε κάποια πράγματα χωρίς να σε ενημερώσει, δούλευε περισσότερες ώρες. Τώρα σε συμπεριλαμβάνει σε ό,τι κάνει και φροντίζει να σου αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο.
 
2.Δεν κοιτάζει άλλες κοπέλες. Δεν λέμε πως ένα αγόρι θα συμπεριφέρεται πάντα σαν να είναι αόρατος ο υπόλοιπος γυναικείος πληθυσμός, ωστόσο αν το αγόρι σου είναι προσηλωμένο σε σένα και δεν δώσει (πολύ) σημασία σε εκείνη την εκρηκτική ξανθιά που κάθεται απέναντι τότε όλα βαδίζουν στο σωστό δρόμο.
 
Κλείσιμο
3.Σε βρίσκει τέλεια όπως είσαι. Μπορεί να γελάς με τον πιο αστείο τρόπο, να είσαι αδέξια όταν περπατάς, να γκρινιάζεις περισσότερο από όσο πρέπει κλπ .. το αγόρι σου όμως σε βρίσκει γοητευτική και σε αγαπάει για τα ελαττώματά σου.
 
Διαβάστε περισσότερα από το faysbook.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης