Θέλεις να είσαι σέξι; Δες πώς!

Θέλεις να είσαι σέξι; Δες πώς!

Κι όμως, υπάρχουν έξι κανόνες που μπορούν να σε κάνουν σέξι

Θέλεις να είσαι σέξι; Δες πώς!
Φόρα κόκκινο...
Ναι! Είναι τόσο απλό. Ένα χρώμα, όπως είναι το κόκκινο, έχει τη δύναμη να βάλει τους άντρες σε μία περίεργη κατάσταση. Έρευνα έδειξε ότι υπάρχουν 56% περισσότερες πιθανότητες ένας άντρας να ζητήσει σε ραντεβού μία γυναίκα που φοράει κόκκινο. Το κόκκινο χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά το 10.000 προ Χριστού στα χείλη και τα μάγουλα μιμούμενο το κοκκίνισμα που νιώθουμε στα μάγουλά μας όταν ερεθιζόμαστε σεξουαλικά. Φόρα ένα κόκκινο φόρεμα και άφησε τα πρωτόγονα ένστικτά του να κάνουν τη δουλειά. 
 
Μην φοράς κόκκινο στα χείλη...
Έρευνα έδειξε ότι οι αποχρώσεις του κραγιόν που ελκύουν περισσότερο τους άντρες είναι οι φυσικές και οι απαλές ροζ. Οι γυναίκες που έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα δείχνουν καλύτερα με ένα απαλό ροζ κραγιόν. Εκείνες που έχουν καστανή επιδερμίδα καλό είναι να προτιμούν τις ροζ αποχρώσεις και τις καφέ ενώ στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζει καλύτερα το χρώμα του κρασιού. 
Κλείσιμο
 
Χαμογέλα...
Το χαμόγελό σου είναι αυτό που θα προσελκύσει έναν άντρα πολύ περισσότερο από όλα τα άλλα. Μία φιλική και προσεγγίσιμη γυναίκα μπορεί να φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα σεξουαλικά από κάποια άλλη που δε χαμογελάει καθόλου και φαίνεται απόμακρη. 

Διαβάστε περισσότερα από το 
faysbook.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης