Σαμπάνια με φράουλες: το υγιεινό detox ποτό είναι κοκτέιλ!

Σαμπάνια με φράουλες: το υγιεινό detox ποτό είναι κοκτέιλ!

Το συγκεκριμένο ποτό είναι ένα από τα πιο υγιεινά και αντιοξειδωτικά ποτά που βελτιώνουν τη λειτουργία της καρδιάς και ενεργοποιούν τον μεταβολισμό!

Σαμπάνια με φράουλες: το υγιεινό detox ποτό είναι κοκτέιλ!
Η σαμπάνια με φράουλες θεωρείται από πολλούς ένα ρομαντικό, ερωτικό ποτό για μία ξεχωριστή βραδιά ή για κάποιο κοσμοπολίτικο event. Κι όμως σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό British Journal of Nutrition, το συγκεκριμένο ποτό είναι ένα από τα πιο υγιεινά και αντιοξειδωτικά ποτά που βελτιώνουν τη λειτουργία της καρδιάς και ενεργοποιούν τον μεταβολισμό.

Αυτό οφείλεται στις πολυφαινόλες και στα πολλά αντιοξειδωτικά στοιχεία της σαμπάνιας, παρόμοια με αυτά του κόκκινου κρασιού, τα οποία αποβάλλουν τις τοξίνες και καταστρέφουν τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, οι φράουλες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και ανθοκυανίνες, οι οποίες έχουν πλούσια αντιφλεγμονώδη δράση και προστατεύουν την καρδιά.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, το αλκοόλ ενισχύει κατά 35% την αντιοξειδωτική δράση της φράουλας, ενώ ο συνδυασμός τους θεωρείται «βόμβα» αντιοξειδωτικών στοιχείων.

Διαβάστε περισσότερα στο www.faysbook.gr
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης