Έξι ιδέες για να βάλεις μια κόκκινη... πινελιά στο γιορτινό τραπέζι!

Έξι ιδέες για να βάλεις μια κόκκινη... πινελιά στο γιορτινό τραπέζι!

Μείνε πιστή στη χρωματική παράδοση κάνοντας τη διαφορά

Έξι ιδέες για να βάλεις μια κόκκινη... πινελιά στο γιορτινό τραπέζι!
Σου φαίνεται πως το κόκκινο χρώμα είναι πολύ συνηθισμένο για τη διακόσμηση του γιορτινού τραπεζιού; Σου έχουμε 6 έξυπνες ιδέες για να μείνεις πιστή στη χρωματική παράδοση κάνοντας τη διαφορά. Δες πώς:
 
1. Ό,τι κυλινδρικά βάζα και αν έχεις μπορείς να τα ντύσεις στο πνεύμα της εποχής. Κόψε κομμάτια χαρτί ή ύφασμα σε γιορτινά μοτίβα και τύλιξέ τα γύρω τους. Στερέωσέ τα με κορδόνι και κρέμασέ τους μικρά κουδουνάκια. Λευκά και κόκκινα λουλούδια και καρποί θα ολοκληρώσουν τέλεια το σύνολο!
 
2. Έχεις πολλές χριστουγεννιάτικες μπάλες πυ δεν χρησιμοποίησες στο στολισμό του δέντρου; Φέρτες στο τραπέζι! Τοποθέτησέ τις ανάποδα σε ψηλά κηροπήγια (στερεώνοντας τες με λίγο blue tac) και γέμισε φρουτιέρες με μπάλες και κλωναράκια έλατου, κυπαρρισιού ή ασπάραγκου. Δέσε τις πετσέτες με ένα κλωναράκι πρασινάδα ή μια μικρή μπάλα και είσαι έτοιμη.
 
Κλείσιμο
3. Οι κώνοι από χαρτί είναι πανεύκολοι στην κατασκευή και μπορούν να μεταμορφώσουν το τραπέζι σου. Φτιάξε τους από σκληρό χαρτόνι και στη συνέχεια ντύσε τους με χαρτί ή ακόμη και με ύφασμα.
 
4. Ακόμη και οι σουπιέρες σου μπορούν να μπουν στο παιχνίδι. Γέμισέ τις με λουλούδια και στερέωσε στο κέντρο τους ένα μεγάλο κερί. Για να δώσεις χρώμα στο λευκό τραπεζομάντηλό σου μπορείς να στερεώσεις κόκκινες κορδέλες στα πλάγια ή να τις περάσεις πάνω από το τραπέζι σαν ράνερ.
 
5. Η Αμαρυλλίς μπορεί εύκολα να μετονομαστεί σε βασίλισσα των γιορτών. Με ένα μόνο λουλούδι μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική σύνθεση. Επιλέξτε ένα ψηλό και φαρδύ κυλινδρικό βάζο, γεμίστε τον πάτο με καρπούς και νερό, κόψτε το λουλούδι ώστε να μην προεξέχει πάνω από το χείλος του και δέστε μια κόκκινη κορδέλα περιμετρικά.
 
6. Το τριαντάφυλλο είναι πάντα γοητευτικό. Γεμίστε ένα φαρδύ βάζο με νερό, βάλτε μερικά κλωνάρια έλατο και τοποθετήστε στην επιφάνεια του νερού 3 μπουμπούκια τραντάφυλλο. Περιμετρικά της βάσης του βάζου, τοποθετήστε ένα στεφανάκι από γκι, σκίνο ή κουμαριά.




















Πηγή: faysbook.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης